Днес облачността ще бъде значителна. Още преди обяд над източните

...
Днес облачността ще бъде значителна. Още преди обяд над източните
Коментари Харесай

Идва жега до 38 градуса, вижте кога

Днес облачността ще бъде забележителна. Още преди обяд над източните региони ще има превалявания с гръмотевици, тук-там - интензивни.

Дневните температури ще са от към 20 до 26 градуса, само че на местата с по-съществени превалявания ще са и малко по-ниски.

Привечер и преди среднощ валежи и гръмотевици ще има над северозападните региони.

През нощта тук-там краткотрайните превалявания ще продължат, като по-значителни ще са в обособени региони на Северна и Североизточна България. Минималните температури на следващия ден заран ще бъдат от 12 до 17 градуса.

През деня ще остане неустойчиво, с краткотрайни превалявания на доста места в страната. Дневните температури ще бъдат от 23 до 28 градуса, малко по-ниски в североизточните региони.

В неделния ден валежи ще има на по-малко места, в съпоставяне със събота, само че към момента ще бъде неустойчиво. Минималните температури ще останат без смяна, а дневните ще са в интервала от 23 до 28 градуса.

В понеделник ще бъде слънчево, с развиване на купеста облачност, само че къси валежи ще има единствено на обособени места основно в планините и на изток. Започва покачване на температурите, които ще бъдат от към 27 до 32 градуса.

От вторник до четвъртък дневните температури в низините ще доближат 32 до 37, 38 градуса, написа dir.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР