Днес обаче министър-председателят даде заден ход (нищо нетипично за него)

...
Днес обаче министър-председателят даде заден ход (нищо нетипично за него)
Коментари Харесай

Борисов се отметна. „Шкембетата“ били „Нанков и Краси“

Днес обаче министър-председателят даде заден ход (нищо нетипично за него) и се оправда, че се шегувал „ с Нанков и Краси “, като не обясни кой е Краси, само че се допуска, че става дума за спортния министър Красен Кралев, който през вчерашния ден съпровождаше премиера предизборно. А може да е и военният министър Красимир Каракачанов.

„ Знаеш ли в този момент какви неща, какви неистини... Чудовищни неистини... Вчера аз се подигравах с Краси, с Нанков, че по този начин са понашишкавели, те се разпознаха други. Вече не мога да се майтапя “, опита да се отметне министър-председателят.

Тези бисери излязоха от устата му след днешното съвещание на Министерския съвет, на което ръководещите предизборно раздадоха още към 15 млн. лева По дънки и публично сако министър председателят Бойко Борисов се озова на равнища, някъде из България, в компанията на мъже, показани от земеделския министър Десислава Танева като „ най-големите зърнопроизводители в страната “.



„ Какво страната прави за зърнопроизводителите? “, обърна се Борисов към Танева. Тя пък предложи „ те да си кажат “.

Докато се усмихваха неудобно, зърнопроизводителите подхванаха речи и хвалби за ръководството на ГЕРБ, които обаче не се чуха поради неприятното качество на звука. През това време хора в каруца, минаваща на пътя, помахаха на събралите се, а Борисов заключи, че ромите му се радвали, тъй като им бил дал самун и работа.

„ Ето това е! 50 хиляди деца “, стартира Борисов нова ария за върнатите ромски деца в учебно заведение, само че очевидно се усети и изясни: „ Не ги разделяме децата... “ След което още веднъж върна диалога към зърното: „ Колко дотираме ние земеделието, въпреки всичко и ние да се пофалиме малко... “

След обиколката на равнищата, Борисов се озова в кравеферма, където се удиви на добитъка.



„ Ще доведа внуците след изборите при кравите, няма да желаят да излязат “ – още един бисер към сбирката му.

Собственичката на кравефермата пък беше толкоз превъзбудена, че чак да й завидиш на въодушевлението! Тя похвали министърът на земеделието Десислава Танева и разяснява, че държавното управление на Борисов е направило доста за животновъдите.

„ Нямате неточност. Десислава Танева е ужасно попадение. Този министър би трябвало да остане постоянно на поста “, показа прочувствено собственичката на фермата. А ние й се чудим на акъла?!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР