Днес не е ден за резки движения. Всички зодии трябва

...
Днес не е ден за резки движения. Всички зодии трябва
Коментари Харесай

Една зодия става модел за подражание, друга – да не показва чувства

Днес не е ден за внезапни придвижвания. Всички зодии би трябвало да бъдат деликатни, с цел да не съжаляват. Една от тях би трябвало да си пази парите, друга – да не демонстрира страсти. Един земен знак става модел за подражателство.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 5 октомври 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - Отрицателните страсти, като неприязън или гняв през този ден ще са удостоверение за това, че заставате на страната на злото, само че не е късно да вземете ограничения.

ТЕЛЕЦ - Тъй като се чувствате като кралска персона, станете за другите - най-малко за през днешния ден - модел за подражателство във всичко - от метода, по който се обличате, до това, което мислите.

БЛИЗНАЦИ - Не е желателно да бързате с вземането на значимо решение, изключително в случай че се отнася до финанси. Може да извършите огромна неточност. Затова е по-добре е да не рискувайте!

РАК - Изпитвате противоположни страсти и може да получите нервозен срив. Желателно е да се въздържате от проявление на усеща през днешния ден.

ЛЪВ - Представителите на тази зодия е желателно през днешния ден да поддържат връзка допустимо минимум с близките хора. По-добре е да прекарат деня сами.

ДЕВА - Не заставайте на страната на силите на злото, които ще са „ маскирани “ като положителни! Въпреки това няма да е мъчно да ги разпознаете, в случай че имате предпочитание за това.

ВЕЗНИ - Звездите не предлагат да се захващате с нови каузи, без значение за коя сфера на живота се отнасят - не можете да разчитате на триумф. Можете обаче, а и би трябвало да завършите тези, които към този момент сте почнали.

СКОРПИОН - Семейните спорове, които са вероятни в този ден, може да се проточат дълго. Те ще скапват връзките ви. Затова е по-добре да отстъпите на обичан, в сравнение с да се карате за дреболии.

СТРЕЛЕЦ - Може да се отървете от неочакваните промени в настроението с един елементарен, само че ефикасен метод - да се натоварите с работа. Така няма да имате време за прочувствени реакции.

КОЗИРОГ - Децата и възрастните родственици ще изискват особено внимание в този ден: пробвайте се да не ги оставяте без контрол! В противоположен случай може да създадат нещо, което мъчно ще поправят.

ВОДОЛЕЙ - Днес не може да разчитате на триумф в бизнеса или на работното място. Ако не може да си вземете почивен ден, се заемете с рутинна работа, която не изисква огромни старания.

РИБИ - Колкото и да е мощно изкушението, не е желателно да се поддавате. Угризенията и недоволството от себе си ще са толкоз мощни, че ще съжалявате поради това, че не може да устоите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР