"Днес на Арахангеловден се появиха и нашите две ангелчета! Румяна

...
"Днес на Арахангеловден се появиха и нашите две ангелчета! Румяна
Коментари Харесай

Целуната от Господ: Райна Налджиева пребори К-19 в 9-ия месец и роди близнаци СНИМКИ

"Днес на Арахангеловден се появиха и нашите две ангелчета! Румяна и Александър! Нека бъдат доста здрави, а ние с тати обещаваме да ги вършим постоянно щастливи! " Това написа през вчерашния ден във фейсбук една от най-красивите българки - „ Мис България 2003 “ Райна Налджиева и добави:

"Искам да изкажа и голямата си признателност към три благ дами Elena Tonkova, Теодора Тихомирова, Павлина Арабаджикова, без които това ни благополучие нямаше да го има! За мен вие сте вълшебни! "



Припомняме, че

Налджиева разгласи бременността си в обществените мрежи, откакто разгласява колаж от две фотоси с надпис "преди и в този момент ".



Красавицата към този момент бе притежателка на голям стомах. Двойката не издаде пола на бебето и изненада всички с близнаците.

Бременността на красивата миска не мина безпроблемно и тя се болести с COVID-19 в деветия месец. За голямо благополучие, съумява да се излекува преди да роди.

"Да изкараш Ковид в 9-ти месец си е същинско предизвикателство! Слава Богу преминахме сполучливо през тази гадина и към този момент нямаме самообладание да се срещнем и да се гушнем ", показа Райна преди няколко дни в обществените мрежи.

Китаристът и създател на група Каффе и брюнетката се ожениха преди 2 години. Техни кумове бяха Влади Ампов - Графа и брачната половинка му.

Орлин Павлов, Любомир Ковачев, Вяра Атова и Константина Живова са единствено част от звездите, които се причислиха към купона.

Райна има извънредно сполучлива фешън кариера, само че тя завършва откакто моделката взема решение да се отдаде на националните танци. Преди да роди красивата миска снима неповторима фотосесия с бременното си коремче.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР