Днес Microsoft добави своя нов “революционен” интерфейс Sets в ОС

...
Днес Microsoft добави своя нов “революционен” интерфейс Sets в ОС
Коментари Харесай

Нова информация за интерфейса Sets в ОС Windows 10

Днес Microsoft добави своя нов “революционен” интерфейс Sets в Оценка за съвместимост Windows 10. Ако до момента за работа с няколко файла или документи се постановяваше отварянето на голям брой програмни прозорци, то в този момент към този момент в границите на един прозорец могат да бъдат отваряни нови раздели.
Интерфейсът Sets се появи в последната бета версия на Windows 10, която може да бъде изтеглена и конфигурирана в границите на програмата Windows Insider. Потребителите във всички конгреси пишат позитивни мнения за новата функционалност, тъй като тя доста опростява и улеснява потреблението на компютъра. Очаква се новият интерфейс да стане наличен за всички след огромния пролетен ъпдейт.



Струва си да отбележим, че в случай че на някой новият интерфейс не се хареса, той няма по какъв начин да бъде изключен. Освен това, в случай че в което и да е приложение бъде отворен документ, в горната дясна страна на прозореца ще се демонстрира иконката “+”, с която се основава нов документ, файл или раздел. Това е в действителност комфортно и по този метод се икономисва пространство, което е значимо за преносимите компютри с незначителен размер на екрана.



Предвижда се интерфейсът Sets последователно да бъде развъртян и да се появи опция за групиране на разделите в границите на другите планове. Това ще увеличи скоростта и удобството на работа, тъй като данните няма да са разхвърляни по десктопа, а ще бъдат комфортно групирани.



Microsoft може и да смята този интерфейс за нещо ново, само че той от дълго време е прочут на потребителите с Оценка за съвместимост macOS (OS X) и Linux. Засега Sets работи единствено с универсалните приложения (UWP), само че в бъдеще ще е съчетаем и с по-стария програмен продукт.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР