Днес максималните температури ще останат почти без промяна, между 25°

...
Днес максималните температури ще останат почти без промяна, между 25°
Коментари Харесай

Слънчево време с температури между 25 и 30 градуса

Днес оптималните температури ще останат съвсем без смяна, сред 25° и 30°. Слаби валежи ще има тук-там в Южна България, в това число и по южното крайбрежие. Ще духа слаб, в югоизточните региони – сдържан, а на морския бряг – краткотрайно мощен североизточен вятър.

През нощта вятърът в множеството региони краткотрайно ще отслабне. Ще бъде съвсем безоблачно и единствено на обособени места в Рило-Родопската област ще има валежи.

Утре ще бъде най-вече слънчево, само че тук-там в Източна България са вероятни слаби превалявания. Ще духа сдържан, в югоизточните региони - краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24 и 29°, по Черноморието - от 24 до 26 градуса - близки до температурата на морската вода. И там се чакат слаби валежи. Вятърът ще е сдържан, в южните региони - краткотрайно мощен от североизток, а вълнението на морето ще е 3-4 бала.

В планините слаби валежи ще има тук-там в Родопите и Източна Стара планина. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток.

През идващите дни ще доминира слънчево време, със следобедни валежи в източните региони и в планините, с по-голяма възможност и на повече места в неделя и вторник.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР