Днес, лекотоварното подразделение на Volkswagen обяви, че световната премиера на

...
Днес, лекотоварното подразделение на Volkswagen обяви, че световната премиера на
Коментари Харесай

Новият Amarok на Volkswagen с премиера на 7 юли

Днес, лекотоварното поделение на Volkswagen разгласи, че международната премиера на напълно новото потомство на пикапа Amarok ще се състои на 7 юли.

Новият Amarok, за който от Volkswagen споделят, че е "бунтовник, герой, само че в това време и опора на фамилията и на всяко начинание, само че постоянно с ясна цел: да носи отговорност ", ще бъде показан в началото единствено в цифрова среда

Това, което е известно все още за новото потомство на пикапа на Volkswagen, е че той ще се предлага с избор сред две системи за задвижване на четирите колела, както и във версия със задно задвижване, над 30 системи за повишение на сигурността и комфорта (20 от които напълно нови за модела), нов V-образен, 6-цилиндров мотор и още четири други двигателни модификации.

В двигателната гама на ще бъдат включени една бензинова и до четири дизелови модификации (четири и шестцилиндрови), като работните размери на елементите ще бъде от 2.0 и 3.0 литра.



Новият Volkswagen Amarok е със 100 мм по-дълъг от своя предходник, като дължината му доближава 5350 мм, а междуосието му е 3270 мм или със 175 мм повече спрямо предходното потомство. Увеличена е също по този начин и товароносимостта на пиката- до 1.2 тона, както и опциите за теглене- до 3.5 тона.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР