Днес Lancia обяви, че компанията ще направи своето завръщане на

...
Днес Lancia обяви, че компанията ще направи своето завръщане на
Коментари Харесай

Lancia се завръща в Европа с рестарт в 6 държави

Днес Lancia разгласи, че компанията ще направи своето завръщане на европейския пазар, като възобнови активността си в 6 страни, включително Испания, Франция, Германия, Нидерландия, Белгия и Португалия.

По време на формалното изказване през днешния ден, Лука Наполитано- изпълнителен шеф на Lancia, разгласи, че до края на първата половина на идната година в тези 6 европейски страни ще бъдат открити 70 нови продажбено-сервизни комплекса, а първият артикул от новата история на марката, който ще се предлага, ще бъде новото потомство на Ypsilon.

" Целта е Lancia да се трансформира в надеждна, уважавана и мечтана марка на европейския премиум пазар, почиваща на три съществени стълба: електрификация , качество и резистентност ", анонсират от компанията.

Стратегическият проект на Lancia планува пазарното лансиране на три нови модела , по един през всяка една от идващите три години с начало 2024-а.

От 2026 година, новите пазарни оферти на Lancia ще бъдат напълно електрически, а от 2028 година цялото й портфолио ще бъде формирано от електрически автомобили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР