Гръцки е-квадрацикли съчетават екологичността и предимствата на фитнес на електрическите

...
Гръцки е-квадрацикли съчетават екологичността и предимствата на фитнес на електрическите
Коментари Харесай

Гръцки елкуади съчетават педално и елзадвижване в пътнически и товарни варианти - видео

Гръцки е-квадрацикли съчетават екологичността и преимуществата на фитнес на електрическите колела със стабилността и товарния потенциал на дребните коли. Тези новаторски транспортни средства от гръцкия стартъп Gloubos революционизират градското пътешестване. Тези електрически четириколки трансформират метода, по който пътуваме, комбинирайки силата на педала с електрически мотори за ефикасни и устойчиви транспортни решения.

Какво получавате, когато комбинирате екологичността и преимуществата за фитнес на е-велосипед със стабилността и отбраната от атмосферни въздействия на дребна кола? Получавате е-квадроциклет, като новите Orion и Ilos от гръцкия стартъп Gloubos.

Проектиран за градско пътешестване до работното място, четириколесният Orion разполага с отворена композитна каросерия върху железна рамка и единична седалка за лидера. 250-ватов приблизително инсталиран мотор усилва силата на въртене на педалите на лидера, задвижвайки транспортното средство до оптималната подпомагана скорост от 25 км/ч. Твърди се, че едно зареждане на 20-Ah литиево-йонна батерия обезпечава пробег до 50 км, според от определеното равнище на електрическа помощ. Допълнителен безоблачен панел може да бъде инсталиран на покрива, с цел да помогне за увеличение на тази цифра.



Orion е оборудван с вилки за планински велосипед с окачване на предните колела, с цел да гълтам неравностите по пътя, до момента в който хидравличните дискови спирачки обезпечават спирачна мощ на четирите 20-инчови колела. Вместо изпъкнали странични огледала, Orion употребява дребни външни камери, свързани с вътрешни екрани с размер на смарт телефон.

Другите характерности на транспортното средство включват 5-степенно автоматизирано задвижване, напълно LED осветителна система (включително мигачи), LCD екран, показващ информация като настояща скорост и равнище на батерията, и подплатено табло за ръководство, с цел да не се удрят краката на водачите, до момента в който педалират. Съобщава се, че транспортното средство тежи 105 кг.



Докато Orion включва дребен заден багажник за продукти като хранителни артикули, Ilos се концентрира повече върху транспорт на товари. Той разполага с товарно легло с дължина 107 см и широчина 80 см, което може да бъде сменено със затворена товарна кутия, способна да носи товари с тегло до 180 кг. Ilos споделя множеството спецификации с Orion, само че има двойни акумулатори, същински странични огледала вместо камери и тежи 155 кг.

Както Orion, по този начин и Ilos сега се оферират на уеб страницата на Gloubos на цени надлежно от €7,799 и €11,599.

Технически данни:
Дължина: 205см
Височина: 154cм
Ширина: 96cм
Маса: 105кг
Moтор: 250 Вт
Обхват: 50км на батерия, 100км със слънчев панел
Максимална скорост: 25 км/ч
Задвижване: задно с диференциал
Колела: 20 цола
Светлини: лед – предни, мигачи, стоп
Спирачки: начело и откъм гърба дискови,
Трансмисия - автоматизирана
Огледала: външни камери
Батерия: 20Aч
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР