Днес Коритаров се обиди! Обиди се на мен и на

...
Днес Коритаров се обиди! Обиди се на мен и на
Коментари Харесай

И Коритаров наплю българския род!

Днес Коритаров се обиди! Обиди се на мен и на вестник „ Труд ”, който разгласява визията ми, че той де факто пази ползите на Северна Македония в този сложен за България миг. Това е все едно някой да се обиди на детенцето от приказката на Андересен, споделило на глас общоизвестната истина, че „ Царят е гол! ” Та всеки, който най-малко един път е гледал мненията на Коритаров по предаването му „ Свободна зона ” знае този простоват факт.

В своя Зевсов яд някогашният сътрудник на Държавна сигурност ме назова по какъв начин ли не, в това число и сътвори ново направление в историческата просвета – „ овчарпатриотарство ”. Това изобщо не ме наскърбява, когато е изречено от човек като него. Напротив, в този яд зървам изтощение пред стоманените причини на историята.

Обиди ме обаче отношението към българския народ. След като преди време депутатът от Българска социалистическа партия Иво Христов назова българите „ дебили ”, не щеш ли и Коритаров се изяви. За него „ българският народ не се отличава с просветеност ” и по тази причина не може да разбере святата истина за „ македонскиот идентитет ” и слуша псевдоисторици като мен.

О, народе! Какво още би трябвало да претърпиш от отцеругателите! Но нищо, може би е за положително, че пристигна тематиката за Северна Македония, с цел да разберем кой кой е и у нас в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР