Днес коалиция Български възход“ регистрира листата си във Варна за

...
Днес коалиция Български възход“ регистрира листата си във Варна за
Коментари Харесай

Александър Николов повежда листата на „Български възход“ във Варна

Днес коалиция „ Български напредък “ записва листата си във Варна за идните избори на 2 октомври. Акцент нея са младежи и експерти в своята сфера. 

" Профилът на листата е извънредно уравновесен и включва в себе си потвърдени специалисти в разнообразни области на публичния живот, младежи. Имаме и няколко индивида, които са извънредно опитни, в пенсионна възраст, в това число и двама полковника ", съобщи адв. Александър Николов.
" Защо аз избрах да бъда лидер на " Български напредък "? Проведох диалози с военачалник Янев по повод настоящите провокации пред страната и след тези няколко диалога одобрих да поведа " Български напредък " във Варненски изборен регион. Защото рецесията се задълбочава, размерите ѝ стават застрашителни. Ние от " Български напредък " желаем българското семейство и приходите му да бъдат предпазени. Защото считаме, че митингите не получиха заслужено посланичество в предходния парламент. Трето. Защото считаме, че неверните управнически решения унищожават стопанската система. И не на последно място, считаме, че рецесията е опция да излезем по-силни, само че за това е належащо качествено водачество и верни цели ", уточни Николов.

" Аз съм подготвен да стана част от групировката и да вземам участие интензивно в структурирането на партията, което следва след провеждането на изборите ", посочи той.

" Към сегашния миг наш главен и единствен приоритет е присъединяване в актуалната акция с една цел - желаем да предизвикаме и да участваме в спор във връзка с проблемите, провокациите и опциите пред страната. Вследствие на този спор, който ние ще опитаме да проведем с останалите участници в изборите, резултатите ще покажат най-точно кой е заел съответна позиция ", съобщи Александър Николов.
" Дълго време в общественото говорене за страната ни се приказва под формата на " имало едно време ". Затова с включването на младежи в листата ние желаем да покажем, че фокусът и акцентът на нашата групировка, е върху бъдещето. Лично аз вземам участие в тази листа на база на извършените от мен и ген. Янев диалози по отношение на настоящата обстановка в страната, провокациите и опциите за пътищата, по които би трябвало да поемем. Основен фокус на диалозите падна върху проблемите и обстановката във Варненска област ", уточни той.

" В досегашното ми качество на заместител регионален шеф на Варненска област, имам взор върху огромна част от проблемите. Разговарял съм с хората, с хора от бизнеса, с хора от администрацията и аз първоначално поех ангажимент да оказа помощ в частта с програмата, с която партия " Български напредък " ще се яви на идните избори и след това преди няколко дни поех поканата да поведа групировката на вота за Варненски изборен регион ", приключи адв. Александър Николов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР