Днес кавгите могат да изникнат от нищото. Важно е да

...
Днес кавгите могат да изникнат от нищото. Важно е да
Коментари Харесай

Гама от чувства за Везните, силно изкушение за Козирог!

Днес кавгите могат да изникнат от нищото. Важно е да останете спокойни във всяка обстановка и да не се поддавате на провокации.

Овен – Изисквате доста от живота, желаете да подобрите ситуацията си във всички направления едновременно. Това е добър ден за самостоятелно израстване, само че може да е мъчно да се откри общ език с околната среда, в това число с близки хора.

Телец – Днес ще би трябвало да се преценявате с непознати начинания или привички, а от време на време и с непознати прищявки. Нежелателни са несъразмерната наивност, идеализъм, нехайство към нюансите. Личният комфорт, в това число домашният уют, ще играе огромна роля за вашето въодушевление и благоденствие.

Близнаци – Днес е мъчно да мислите рационално и с отворен разум. Трудно е да се сътвори обективно мнение за нещо, защото страстите играят прекомерно огромна роля. Има други фактори, които ви пречат да мислите трезво.

Рак – Днес ежедневното натоварване може да се усили или психологическият декор да стане по-тежък. В този ден е нежелателно да се подхващат стратегически стъпки, изключително след неприятно въодушевление.

Лъв – Раздразнителността през днешния ден може да стане сателит на доста Лъвове. Възможно е също по този начин отмалялост, нападателна реакция към неприятни хора и външна интервенция. Не е изключено да завържете нови сантиментални връзки.

Дева – Завършвате седмицата на колене, малко отмора ще е добре пристигнала. Имате пред себе си няколко варианти, само че е правилно, че харесвате действието. Най-вероятно вършиме всичко по силите си и това е изцяло задоволително.

Везни – Днес би трябвало да преминете през цяла гама от разнообразни усеща. Под тяхно въздействие можете да преувеличите както положителните, по този начин и неприятните страни на обстановката. Ако желаете успокоение, просто правете това, което обичате.

Скорпион – Ситуацията, която ви вълнува може да не се промени към по-добро, да стане по-малко постоянна и по-объркваща. Не е най-хубавият миг за непосредствен контакт с другари, несъразмерните страсти могат да доведат до недоразумение и спор.

Стрелец – Звездите предлагат да заобикалят многолюдни места или да не се заседявате там дълго време. Не говорете прекалено много за това по какъв начин се чувствате, не разкривайте детайлности от персоналния си живот и работата на инцидентни хора.

Козирог – Ефективността на вашите дейности няма да бъде прекомерно висока, в случай че се намесят скрити фактори. Предстои да преживеете още един ден на мощно прелъщение. Мислите ви може да са заети от рискова игра или друга рискована активност.

Водолей – Днес към обективните компликации може да се добави изтощеност. Освободете прочувствения стрес в точния момент, в противоположен случай ще желаете да изоставите всичко и да си тръгнете, без да завършите работата.

Риби – Поддържайте достъп до верните хора, принадлежности, източници. Положителните страсти прибавят явен интерес от страна на противоположния пол. Важно е тези преимущества да се употребяват дейно.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР