Днес късметът ще придружава мнозина. Може да започнете нови неща

...
Днес късметът ще придружава мнозина. Може да започнете нови неща
Коментари Харесай

Скорпиони, днес ще затворите портала към миналото

Днес шансът ще съпровожда мнозина. Може да започнете нови неща – Луната е удобна за всяка активност. 

Овен – Изправете се против провокациите и не позволявайте на трудностите да пречат на пътя ви към триумфа. Упоритостта ще ви се изплати. Решенията, които търсите са скрити във вас, просто би трябвало да ги намерите.

Телец – Днес мозъкът ви ще бъде захласнат от някого и няма да може през целия ден да излезе от него. Общуването с другари освен ще ви отпусне, само че и ще ви направи щастливи. Ще забележите, че настроението ви се трансформира незабавно щом се срещнете с тях.

Близнаци – Днешният ден ще изпита вашата еластичност. Ще попаднете в обстановка, в която ще би трябвало бързо да се адаптирате към новите условия. Вероятно ще би трябвало да извършите някои взаимни отстъпки.

Рак – Мислите прекалено много за това, което хората споделят за вас, и се фокусирате прекомерно малко върху мнението си за себе си. Днес застанете пред огледалото и се вслушайте във вътрешния си глас. Ако той ви каже, че сте на прав път, няма причина да се съмнявате.

 жена

Лъв – Запретвайте ръкави и се захващайте за работа! Днес няма да има директни пътища към триумфа, само че той ще пристигна единствено при най-старателните от вас. Бъдете подготвени за този ден, възползвайте се оптимално от него.

Дева – Обуздайте перфекционизма си. Не е нужно да сте идеални, с цел да бъдете обичани от фамилията. Прекарвайте повече време с обичаните хора. Благодарение на съвета на другар ще намерите решението, което търсите отдавна.

Везни – Спрете да мислите за минали обстановки и да се питате: „ Ами в случай че...? “ Не можете да върнете думите, които сте споделили, или да изтриете дейностите, които сте подхванали. Това, което можете да извършите, е да се извините, в случай че сте сбъркали.

Скорпион – Днес планетите ще ви накарат да се концентрирайте върху това, което е пред вас и върху което действително можете да повлияете. Затворете портала към предишното, с цел да не останете в него. Красиви неща идват по пътя ви. Посрещнете ги с отворени прегръдки и спокоен разум.

Стрелец – Може да сте ненапълно обезсърчени, тъй като проектите ви не вървят по метода, по който сте очаквали, само че вашето шесто възприятие ще ви помогне да разберете накъде би трябвало да насочите стъпките си.

Козирог – Хубавите неща на живота през днешния ден ще са повода постоянно да се разсейвате и да не можете да се концентрирайте върху работата. Трудно ще устоите на примамливите изкушения, само че ще би трябвало да намерите метод да го извършите, в случай че желаете да извършите отговорностите си.

 жена

Водолей – Бъдете бдителни, тъй като ще бъдете под огромно напрежение и би трябвало да действате внимателно. Моментът е добър за подсилване на връзките и проекти за бъдещето. Възползвайте се от опциите си; може би няма да се върнат...

Риби – С растящата Луна през днешния ден във вашия знак ще бъдете витални и цялостни с сила, с цел да се справите с провокациите, които идват с триумфа. Премахнете подозренията от мозъка си; в този момент е моментът да осъществите най-смелите си фантазии.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР