Днес изтича ултиматумът, отправен от кмета на Кюстендил Петър Паунов

...
Днес изтича ултиматумът, отправен от кмета на Кюстендил Петър Паунов
Коментари Харесай

Кмет на нож с вицепремиера Сандов, ще има ли съдебни дела

Днес изтича ултиматумът, насочен от кмета на Кюстендил Петър Паунов към екоминистъра в оставка Борислав Сандов във връзка погрешните, съгласно Паунов, изказвания по отношение на нерегламентирания отпадък, каран в близкото до регионалния град с. Радловци, съобщи БНР.

Паунов влезе в пререкания със Сандов, който споделил, че за цялата рецесия с боклука на Кюстендил е отговорен кметът и обвинил общината в безучастие и популизъм, задето не покачва такса боклук.

Сандов е подлагал на критика общинската администрация на Кюстендил и задето транспортира боклука до депа в други общини, като се заканил да прати полиция, която да стопира камионите на общинското дружество "Чистота ", както и да сезира прокуратурата.

Ако не се извини за погрешните си тенденциозни срещу кмета и Общината изказвания, то Паунов ще стартира от на следващия ден, вторник, да вади в цялостни елементи всичко, което страната, Министерство на околната среда и водите и самият Сандов са обещавали по решение на проблема с боклука на Кюстендил, само че не са го изпълнили, пречели са общината да построи сепарираща апаратура, която едвам в този момент се прави край Радловци.

Паунов загатва и че по отношение на него се упражнява и напън по отдаване на сметосъбирането на общината на частна компания. По мотив на това, че Сандов напълно скоро няма да е екоминистър и следва ли да се слагат към него такива ултиматуми, Паунов сподели: "Извинете се на кюстендилци, с цел да завърши сагата и съдействайте да се реши въпросът. Осигурете финансиране, осигурете хранилище и ще ги караме всичките, един грам няма да има тук, всичко натоварваме и го караме където кажете ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР