Днес избягвaйтe тpyдни cитyaции, нeзaвиcимo дaли cтe нa paбoтa или

...
Днес избягвaйтe тpyдни cитyaции, нeзaвиcимo дaли cтe нa paбoтa или
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът решава финансови въпроси, лъвът избягва грешки

Днес избягвaйтe тpyдни cитyaции, нeзaвиcимo дaли cтe нa paбoтa или y дoмa, ĸaĸтo и във вaшия eмoциoнaлeн живoт. He cпopeтe c шeфa cи, зaщoтo cпeчeлвaнeтo c лoгичecĸи  apгyмeнти мoжe дa e нeвъзмoжнo. Πpocтo нe e добър дeн. Излишнитe ĸoнфpoнтaции щe дoвeдaт дo пpoблeми.

ОВЕН
-->
Възможни са усложнения в осъществяването на дилемите ви, а не са изключени и закъснение на заплащания. Не бива да позволявате това да скапе настроението ви и да ви попречи да постигнете задачите си. Влюбените от вас ще прекарат вечерта извънредно прелестно -очакват ги незабравими изненади.

ТЕЛЕЦ

Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси. Вероятни са непланирани разноски, свързани с покупката на по-големи неща. Препоръчително е да не се увличате и да не бързате. Сравнете няколко варианти, с цел да извършите най-хубавия избор. Ако другари ви поканят на извънредно събитие, не им отхвърляйте.

БЛИЗНАЦИ

Днес няма да сте в добра кондиция, по тази причина започнете деня с рутинните задания. Сложните и виновни решения отложете за различен ден, с цел да не си създадете повече главоболия. Приятели или други близки хора ще намерят метод да ви развеселят. Любимият човек също няма да стои настрани.

РАК

Натоварен ден, през който непрекъснато ще пораждат задания. Бъдете подготвени да преговаряте и да разпределите работата. Вероятно няма да е допустимо незабавно да намерите решение, което да хареса на всички, само че до съществени спорове няма да се стигне и ще бъдете удовлетворени от резултата.

ЛЪВ

Малко евентуално е да съумеете да избегнете суетенето и объркването през днешния ден, само че до съществени неточности няма да стигнете. Бързо ще премахнете следствията от незначителните недоразумения. Ако би трябвало да се захванете с нещо ново, направете го преди обяд. По-късно ще ви бъде по-трудно да се концентрирайте.

ДЕВА

През първата половина на деня ще получите вести, които би трябвало деликатно да обмислите. Не се доверявайте сляпо и проверявайте получената информация. Има заплаха някой да се опита да ви заблуди. Вероятни са необикновени срещи, като ще имате опция да поговорите с хора, за чиято орис сте се тревожили.

ВЕЗНИ

Задачите са ви доста през днешния ден, по тази причина е най-добре да разчитате на интуицията си. След обяд ще имате опция да се отпуснете. Дори дребна пауза ще ви бъде задоволителна да възвърне силите си. Прекарайте време с другари – те ще намерят метод да ви поддържат и вдъхновят.

СКОРПИОН

Днес някои от околните ви може да имат потребност от вашата поддръжка и като цяло фамилните каузи ще изискват повече внимание от нормално. Възможно е поради тях да се наложи да отложите някои планувани срещи или развлечения. Не е изключено началото на другарска или сантиментална връзка.

СТРЕЛЕЦ

Днес би трябвало да стоите настрани от тези, които постоянно ви дисбалансират. През първата половина на деня ще би трябвало да решавате сложни въпроси. Ще се справите, само че това ще ви коства много старания. Втората част на деня ще бъде доста по-приятна, изключително за тези от вас, които ще прекарат време в компанията на другари.

КОЗИРОГ

Днес претекстовете за вашите дейности не постоянно ще бъдат ясни на другите, само че никой няма да има предпочитание да спори с вас. Мнозина ще поддържат концепциите ви и ще одобряват смелите ви оферти без дълго увещание. Просто ще се доверяват на вашите познания и опит. Възползвайте се оптимално от това.

ВОДОЛЕЙ

Не доста под напрежение ден, през който с познатите неща ще се справите елементарно. Но когато се заемете с нещо ново, може да срещнете компликации. Те ще бъдат краткотрайни, тъй че би трябвало да бъдете търпеливи и да не се отказвате. Няма да имате проблеми с документи и решение на финансови въпроси.

РИБИ

Този ден е добър за започване на нови неща. Бързо ще се ориентирате по какъв начин да съумеете, даже и да няма кой да ви даде съвет или да показа опит. Все отново проучете всичко деликатно. Добре е да поемете самодейността в персоналните връзки и да изгладите някои недоразумения.

Източник: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР