Днес искаме да ви разкажем една много трогателна история на

...
Днес искаме да ви разкажем една много трогателна история на
Коментари Харесай

Жена ми е супергерой. Разбра, че бебето ни ще се роди без мозък и взе невероятно решение

Днес желаеме да ви разкажем една доста трогателна история на една фамилна двойка. Мъжът и дамата научили, че детето им няма да се роди крепко. Лекарите сложили тежката диагноза, че мозъкът на бебето им не се развива в утробата.

Съпрузите били изправени пред сложен избор. Тогава дамата взела решение, което предиздвикало брачна половинка й да й се възхити. Той споделил историята им в обществените мрежи. 

През февруари мъжът разгласил трогателна фамилна фотография във фейсбук. На фотографията се вижда по какъв начин брачната половинка му спи умерено на дивана, до момента в който е бременна с второто им дете. Двегодишният им наследник щял да има сестричка. Всички чакали новия член на фамилията. Но не се случило по този начин, както си мечтаели.

На 19 седмица от бременността брачната половинка, както нормално, отишла на обикновен обзор и ултразвук. След прегледа лекарите оповестяват тъжната вест – става известно, че бебето няма мозък. И най-хубавото решение в тази обстановка е да се отърват от детето, като прекратят бременността в късен стадий.

Тогава Кери Йънг, нашата героиня, взела решение, което предиздвикало брачна половинка й Ройс да се възхити на нейната неустрашимост.

В момента, в който лекарят й съобщил ужасната вест, Кери мълчала и изцяло се потопила в мислите си. След няколко минути тя вдигнала глава и попитала лекарите:

— Ако износя бебето 9 месеца, по-късно можем ли да дарим органите на нашето кърмаче?

„ В този миг стоях с разрушено сърце, всичко беше комплицирано в главата ми. И когато чух какво сподели Кери, първоначално не разбрах изцяло смисъла на думите й. А когато всичко ми просветна, имах смесени усеща.

Но в това време видях всичко извън. Сякаш следих живота си като фен и видях по какъв начин един супергерой демонстрира своите суперсили.

Видях по какъв начин жена ми, откакто чу новината, че детето й неизбежно ще почине, съумя да намерения за някой различен. И това единствено след няколко минути. В най-лошия миг от живота си Кери си мислеше по какъв начин може да помогне на непознати “, тези думи написал Ройс под фотография на жена си във фейсбук.

Те били женени от 15 години и претърпели доста моменти дружно, в които Ройс се убедил повече от един път, че е избрал невероятна жена за своя брачна половинка, доста блага и умееща да съчувства. Но в този миг той научи. за друга страна на жена си.

„ Винаги съм знаел, че е невероятна. Но този миг към момента беше друг. Разбрах, че не просто съм женен за най-хубавия си другар, за дамата, която обичах. В този миг видях, че съм женен за специфичен човек, а такива не са толкоз доста на света “, отбелязва Ройс.

По думите на втората бременност на Кери е била доста сложна през цялото време. Първоначално тя страдала от ужасна токсикоза. По-късно имала киселини, непрекъснат дискомфорт и ужасна отмалялост. Ноникога не се оплакала, тъй като светлината в края на тунела било дребното момиченце, което щяло да се роди. Те даже към този момент измислили име на щерка си – Ева.

Но след това, когато научили, че на Ева не е предопределено да се роди, те можели единствено да бъдат смели и мощни.

„ Всеки път, когато синът ни би трябвало да вземе лекарство или си нарани коляното, Кери постоянно първо пита: „ Силен ли си? Смело момче ли си? “ И той кима и постоянно споделя, че да, той е мощен и самоуверен. А в този момент, като виждам жена си, даже няма потребност да запитвам. И по този начин виждам, че в действителност е смела. И е просот невероятна “, приключва Ройс.

Откровената обява на Ройс събрала хиляди реакции в интернет. Човекът в никакъв случай не е предполагал, че обявата му ще провокира подобен резонанс. Но не съжалява, че е решил да показа прекарванията си.

Той даже се радва, че е съумял да притегли вниманието към такава тематика като сложния избор. В последна сметка всеки може да попадне в такава обстановка. И той, и Кери създали своя избор – детето им се родило, с цел да избави живота на някой различен.

Трудна, само че въпреки всичко доста благородна постъпка, която заслужава единствено почитание.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg