Днес имаше война на корупционерите – това коментира пред журналисти

...
Днес имаше война на корупционерите – това коментира пред журналисти
Коментари Харесай

Руди Гела писна: Най-страшно е поведението на Възраждане и ИТН. Днес имаше война

Днес имаше война на корупционерите – това разяснява пред публицисти в Народното събрание самостоятелният депутат Радостин Василев по отношение на избора на подуправител на Национална здравноосигурителна каса (НЗОК). За кандидатурата на определения за подуправител Момчил Мавров гласоподаваха депутатите от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, „ срещу “ бяха депутатите от „ Продължаваме промяната – Демократична България “, „ Българска социалистическа партия за България “, четирима депутати от „ Възраждане “ и самостоятелният Радостин Василев.
Според Василев дебатът е трябвало да бъде за професионалните качества на Мавров.
„ Най-страшно е държанието на „ Възраждане “ и „ ИТН “, които още веднъж смъкнаха кворума, с цел да бъде определен претендент на ГЕРБ. Това не е за първи път. Това е наклонност “, съобщи Радостин Василев. По думите му това демонстрира взаимозависимост от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.
„ Видимо е, че тази сглобка не може да действа, страшното е, че не си приказваме за качества и професионален опит, а единствено за корупция “, добави Василев и засяга отчета на Държавна организация „ Национална сигурност “ по отношение на подуправителя на НЗОК Момчил Мавров.
Той дефинира случилите си вълнения в залата като срамни и засяга държанието на депутатите от „ Възраждане “, които по думите му са „ тръгнали да бият сътрудниците си от ПП-ДБ “, предава DarikNews.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР