Днес има усещане за дежавю. Това каза зам.-председателят на ДПС

...
Днес има усещане за дежавю. Това каза зам.-председателят на ДПС
Коментари Харесай

Йордан Цонев разкри кое е дежавю в кабинета Петков

Днес има чувство за дежавю. Това сподели зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев по време на дебатите за избор на кабинета " Кирил Петков ".

„ Днес българското Народното събрание е призвано да избере нов състав на Министерски съвет и това е доста значим ден освен за Народно събрание, само че и за България. Защото това е най-дълго подготвяният кабинет - повече от 7 месеца. Ще разкажем по-натам по какъв начин мина този план през два избора и се стигна до третия избор, с цел да се случи това “, това съобщи от парламентарната естрада Цонев.

Той уточни, че на база на това, което слушат от началото на съвещанието, преди и по-късно, а и към оформянето на съдружното съглашение сред четирите партии, те имат чувство за дежавю.

" Лозунгът нулева приемливост към корупцията, поисквам го да стане, само че по този начин започнаха пътя си Бойко Борисов и ГЕРБ ", сподели Цонев и цитира гръмки обещания на Борисов и Цветан Цветанов от 2009 година Това дежавю продължава и с това, че това е правено и преди този момент, няколко от юпитата на царя пристигнаха с този девиз също. ГЕРБ пристигна на власт с извънредно нападателна медийна акция, вие също, ще ви повярваме тогава, когато забележим действителни каузи, добави зам.-председателят на Движение за права и свободи. Той подчертава върху задкулисието, водено от кръга " Капитал ".

Ще ви повярваме, когато забележим в медиите от този кръг вие да бъдете разпъвани на кръст по този начин, както всички техни съперници бяха разпъвани на кръст, уточни Цонев.

И въпреки всичко добави: " Днес, обаче, от Движение за права и свободи сме доброжелателни, тъй като страната има потребност от това ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР