Днес и вчера името на МЕТ България беше споменато в

...
Днес и вчера името на МЕТ България беше споменато в
Коментари Харесай

МЕТ с позиция във връзка със статии, споменаващи компанията

Днес и през вчерашния ден името на МЕТ България беше упоменато в подтекста на публикации, свързани с следствие на прокуратурата. Категорично заявяваме, че компанията постоянно е работила в сходство с всички аспекти на закона и регулациите.
Дъщерното сдружение на МЕТ в България е основано през 2017 година Оттогава неведнъж сме доказвали, че нашата активност, начинания и проекти са ориентирани към развиването на българския енергиен пазар. Компанията е изцяло самостоятелна и не обслужва ползите на трети страни нито тук, нито в която и да е друга страна, на която МЕТ оперира.

Групата има продължително и доста наличие на европейските енергийни пазари. За осъществяване на активността си компанията има всички нужни лицензи от енергийните регулатори на страните от Западна, Централна и Източна Европа, като България не прави изключение. Класирани сме на 20-то място измежду най-големите търговци в холандския газов хъб (TTF) и сме измежду 5-те най-големи търговци в австрийския хъб (VTP).
-->
През 2021 година МЕТ Енерджи Трейдинг България достави на страната ни 9,5% (319 млн. куб. м) от крайното ползване на природен газ за българската стопанска система. Изградили сме положителни партньорски връзки с компании от разнообразни браншове на българската промишленост, в това число металургията, хранително-вкусовата индустрия, керамиката и стъклото, хартията, строителните материали, химията, електропроизводството, газоразпределението и топлофикациите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР