Днес и утре буферните паркинги към станциите на метрото в

...
Днес и утре буферните паркинги към станциите на метрото в
Коментари Харесай

Паркингите на метрото пак без пари

Днес и на следващия ден буферните паркинги към станциите на метрото в София ще бъдат безвъзмездни. Причината е нарасналите равнища на фини прахови частици и неподходящи метеорологични условия, оповестиха от Столичната община.

Паркингите на метрото са шест - на бул. “Цариградско шосе “ при Интер експо център, на бул. “Джеймс Баучер “ и бул. “Черни връх “, при „ Бизнес парк София “, два паркинга на метростанция „ Бели Дунав “ и в центъра - на метростанция „ Стадион Васил Левски “.

От общината приканват жителите да употребяват суха дървесина и висококачествени въглища, в случай че се топлят с твърдо битово гориво, а при опция да преминат на екологично отопление.

При определяне на нерегламентирано изгаряне на боклуци, може да се подаде сигнал на телефоните на съответното районно управление (на МВР) при Столична дирекция на вътрешните работи или на денонощния телефон на действен център на Столичния инспекторат 02/987-55-55

Отправя се и апел софиянци да предават старите си гуми на избраните за задачата места. Целта е да се предотврати опцията от замърсяване на околната среда, както и вероятно изгаряне.

 

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР