Днес Honda разкри подробности относно бизнес развитието си на най-големия автомобилен пазар

...
Днес Honda разкри подробности относно
бизнес развитието си на най-големия
автомобилен пазар
Коментари Харесай

Honda залага на електричеството в Китай

Днес Honda разкри детайлности относно бизнес развиването си на най-големия автомобилен пазар в света- Китай. От компанията залагат на цялостната електрификация на новите си артикули, които стартират на локалния пазар, като трансформацията е планувана да се случи след 2030 година. От тогава, всеки нов продукт на компанията ще бъде оборудван със 100% електрическа задвижваща система или с PHEV зареждаема хибридна.

От Honda анонсират, че компанията ще лансира 10 електрифицирани коли в Китай през идващите 5 години, като те ще бъдат обединени в едно ново семейство- e:N Series, като от марката имат проекти и за представянето им и на други пазари.

Първите представители на новото електрическо семейство- e:NS1 и e:NP1, ще бъдат пуснати в продажба в Китай още през пролетта на идната година, като те ще са част от портфолиото на локалните Dongfeng Honda и GAC Honda.



От Honda популяризира също по този начин и първите изображения на три напълно нови концептуални разработки, които ще бъдат реализирани в серийни модели и пуснати в продажба през идващите 5 години.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР