Днес Honda анонсира новото и четвърто постижение на инициативата си ,

...
Днес Honda анонсира новото и четвърто
постижение на инициативата си ,
Коментари Харесай

Honda Civic Type R записа нов рекорд на Ещорил

Днес Honda анонсира новото и четвърто постижение на самодейността си , което представлява нов връх на легендарната писта Ещорил вследствие на общите усилия на новото потомство Civic Type R и Тиаго Монтейро.

“Дойдохме тук с задачата да подобрим настоящия връх, подложен с предишната кола, само че в никакъв случай не можеш да приемаш за даденост каквото и да било- Имам поради, че това е връх, а не елементарно достижение ”, коментира Тиаго Монтейро след поставянето на новия връх за автомобил с предни задвижващи колела на пистата Ещорил- 4.2 километра, от 2 минути и 1.08 секунди. “Трябва да имаш върхово доверие в колата за офанзивата на Ещорил и новия Type R е просто толкоз мощен, елементарен за управление и внася убеденост. Подобрихме рекорда, напряко го разбихме ”, споделя Монтейро.

“Type R е доста постоянен, с отлични спирачки и удивитилен мотор, поради което се усеща на ръководство като състезателна кола- на пистата елементарно може да се не помни, че това е стандартен автомобил, който по-късно можеш да откараш до дома си ”, добавя Тиаго Монтейро.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР