Днес главният прокурор Иван Гешев, главният секретар на МРВ Ивайло

...
Днес главният прокурор Иван Гешев, главният секретар на МРВ Ивайло
Коментари Харесай

Гешев в Галиче година след убийството

Днес основният прокурор Иван Гешев, основният секретар на МРВ Ивайло Иванов и окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков  посетиха село Галиче, където разговаряха с кмета Страхил Стоянов и локални поданици.

Точно преди една година Иван Гешев посети Галиче по отношение на грубо ликвидиране на 18-годишно момиче, осъществено в селото на 11.01.2020 година Тогава основният прокурор съобщи, че ще бъде направено всичко допустимо закононарушението да бъде разкрито и причинителят да бъде осъден. " Тук сме, с цел да покажем, че има страна и страната си прави работата ", сподели той.

По време на диалозите през днешния ден Иван Гешев уточни, че е  реализирано допустимо най-тежкото по закон наказване за ликвидиране, осъществено от непълнолете н (за това закононарушение Наказателният кодекс планува 12 година затвор).

В началото на ноември 2020 година подсъдимият А.О. бе наказан на 18 години затвор с решение на Окръжен съд-Враца, което по-късно влезе в действие. Освен за убийството, А.О. бе приет за отговорен за навлизане в непознато жилище и обезчестяване.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР