Днес, ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Йорданка Фандъкова. Въпреки

...
Днес, ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Йорданка Фандъкова. Въпреки
Коментари Харесай

Бонев: ГЕРБ и Борисов оттеглиха доверието от Йорданка Фандъкова, но тя се е окопала на поста си

" Днес, ГЕРБ и Борисов отдръпнаха доверието от Йорданка Фандъкова.
Въпреки че личната ѝ партия към този момент не ѝ има вяра, тя се е окопала на поста и възнамерява още 2 години да тормози софиянци със своето провалено и усвояващо милиарди ръководство.
 Дончев де факто удостовери, че ще има промени в ГЕРБ, без да показва имена Дончев де факто удостовери, че ще има промени в ГЕРБ, без да показва имена
Промени ще има - лични, структурни, и по метода, по който поддържаме връзка. Промените би трябвало да се случват непрестанно, с цел да бъдем по-бл...
Дълги години екипът ми от Спаси София и аз бяхме и оставаме поредни и упорити съперници на този фасон на работа, на безхаберието, на неналичието на дълготрайна визия и забележимото съществуване на зависимости при разпределението на милиардите, които се хвърлят напразно без забележими резултати ", във Facebook.
" Разпадът и на ГЕРБ, и на царуването на Йорданка Фандъкова е по-явен от всеки път. Това изтощено и изчерпано кметуване явно е завършило. София има потребност от коренна смяна в посоката си, от нова сила и взор към бъдещето, а не от непрекъснат застой, който единствено ни отдалечава от уредените европейски градове.
Крайно време е да обърнем нова страница в развиването на София. #СпасиСофия - за по-добра София! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР