Ситуацията в българската политика взе да става Топенерджи“! Звучи като

...
Ситуацията в българската политика взе да става Топенерджи“! Звучи като
Коментари Харесай

Соросоиден комунист? Ваня Григорова, Мая Ма и синът на Андрей Луканов искат власт (СНИМКИ)

Ситуацията в българската политика взе да става „ Топенерджи “! Звучи като виц, само че чак и Карло Луканов (синът на Андрей Луканов, б.ред.) е вкаран в листите на Ванчето.

Двете с Мая Манолова ще „ пазят “ правата на онеправданите, трудови българи, ограбени от диригентите на прехода, очевидно като упражняват психически напън с основните имена на баш, но баш конструкторите.

Да напомним, че брачният партньор на Мая Манолова беше натовски министър от лявата соросоидна тъкан, която избуяваше в Българска социалистическа партия, а тя самата зае позицията омбудсман, създавайки положителни усеща у Борисов. Лидерът на ГЕРБ доста обичаше преди време, когато Българска социалистическа партия беше мощна, да къса от партията, като приласкава „ остриетата “, по-цветните лица, които шетаха из малките екрани, а на някои им даваше и да връткат бизнес. Така сполучливо ронеше Българска социалистическа партия.

Вече Българска социалистическа партия не му е проблем и вниманието се насочи към серийно произвеждане на евтини проксита, които да отливат от „ площадната опозиция “. Политически артикули, които не са доста мощни, нямат капацитет да нарастват, а единствено им стига въздуха да основават звук в системата. Някои от прокситата могат да се употребяват и за патерици в ръководството, а други единствено да отлеят някои и различен глас от деинтелектуализирания електорат.

 

Весела композиция са заформили към Ванчето. От прогресистко и джендъристко ляво до потомъка на съдружника на „ Газпром “, на чийто макабрен сюжет изискуем доста от основните герои на пиесата на прехода.

Преди години една другарка, режисьор на документални филми, ми разказваше по какъв начин след 1989 година отишла при Тодор Живков по работен мотив, защото снимала филм за лагерите. Тодор Живков ѝ споделил всякакви неща и засегнат нарекъл Луканов „ най-големият изменник “!

Предлагат ни в този момент някакви реминисценции на комунистическа атмосфера, но от соросоиден тип (битки за това малцинствата да ръководят мнозинствата). В една от лекциите си Сорос разсъждава върху манипулирането на действителността от пропагандните машини, като цитира следните думи на републикански представител:

„ Когато действаме, ние сътворяваме лична действителност. И до момента в който вие изучавате тази действителност, ние ще действаме още веднъж, създавайки нови действителности. “ Перфектно изложение, което Сорос приписва на републиканците, само че в действителност неговата мрежа е най-хубавата в технологиите за манипулиране на публичното мнение! И още нещо прецизира Сорос, че когато хората се подлагат на сходни усъвършенствани техники за операция, те престават да се интересуват дали ги лъжат или не. Те дори приветстват това положение. Защото избират да се забавляват пред това да познават истината.

Виждаме това деформиране измежду българския електорат – обикновени проксита, обикновени уловки, обикновени „ водачи “ с обикновени послания. Аз не мога да си показва и друго. Как Борисов ще пусне още веднъж Мая Манолова в Народното събрание след някакъв безразсъден политически реинженеринг, като всички помним по какъв начин тя повтаряше в несвяст от заран до вечер „ Да отстраним мутрите от властта и хазната “ от парламентарната естрада, когато по случайност попадна там след революцията на Радев.

Някой врътка политическата чорба с едни милиони, откраднати от страната, и ръководи пионките по какъв начин да мислят.

А в това време България умира.

Коментар във фейсбук на Калина Андролова, заглавието е на редакцията

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР