Днес флиртът минава през телефона. Просто така е устроен животът

...
Днес флиртът минава през телефона. Просто така е устроен животът
Коментари Харесай

4 съобщения, с които да му вземеш ума (ВИДЕО)

Днес флиртът минава през телефона. Просто по този начин е организиран животът сега. Има хиляди препоръки за това какво да напишеш на мъж, с цел да го накараш да си мисли за теб, с цел да се влюби в теб или най-малко, с цел да те хареса.

Експертът по връзките Матю Хъси ни предлага няколко реплики, с които да отговорим на неговите известия. Работят безотказно ;)

1. Когато той ти напише „ Липсваш ми “...Матю Хъси поучава да не му отговаряме с нещо от вида на „ И ти ми липсваш “ или „ Как си, какво правиш? “ Вместо това би трябвало да му отговориш: „ О, това е доста благо, благодаря ;) “

2. Мъж, който не ти е писал със седмици внезапно ти изпраща известие от вида на „ Ей, мисля си за теб “. Този човек се е покрил и в този момент внезапно взема решение да се завърне в живота ти. Най-добрият вид е да отговориш „ Много ясно “. Така ти поемаш топката и контролираш обстановката, а и демонстрира убеденост.

via GIPHY

3. „ Ехо “ – това е известие, изпратено от мъж, на който му е скучно и просто чака да го забавляваш. Вместо да започнеш развълнуван чат, цялостен с емотикони и да се вълнуваш, че ти е писал, би трябвало просто да му отговориш „ Ехо! “ и да го оставиш той да поеме самодейността. Ако не го направи, не му пиши повече.

4. Имали сте спогодба да се видите довечера, той не е писал през целия ден и внезапно късно вечерта или през нощта ти написа „ Какво правиш ;) “ – това известие демонстрира, че няма желание да излезе с теб, а се надява на спонтанен секс. Най-подходящият отговор, съгласно Матю Хъси е „ Облякох си пижамата и си лягам “. Той евентуално ще отговори нещо от вида на „ Надявах се да те видя “, а тогава можеш да му напишеш „ Мислех, че ще се забележим в по-нормален час. Предвид, че не се обади, взех решение, че си имал кофти вечер ;) “

Така ще му изпратиш единствено правилните сигнали – имаш правила, не може да си играе с теб и в това време си занимателна и отворена към живота ;) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР