Днес е важен ден за зодиите. За повечето от тях

...
Днес е важен ден за зодиите. За повечето от тях
Коментари Харесай

Една зодия пази мълчание, друга се хвърля в луди дела

Днес е значим ден за зодиите. За множеството от тях предстоят значими промени в работата и в любовта. Земен знак ще има нов източник на приходи, въздушен – би трябвало да се пази от страстите си.

Една зодия обаче би трябвало доста да внимава какво приказва. За нея е по-добре да пази безмълвие. Друга не трябва да изневерява на огнения си сексапил и за нея е ден за луди каузи.
-->
Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 3 февруари 2023 година, вижде дневния си  хороскоп, показан от „ Флагман ”

ОВЕН - Времето е положително за нови инициативи, за другарство и разширение на контактите. Денят е подобаващ и за образуване на екскурзия, и за записване на езиков или курс за придобиване на нова подготовка. На самотниците ще им потръгне, в случай че не са изгубили възприятието си за комизъм. 

ТЕЛЕЦ - Чакате звездния момент, с цел да материализирате концепциите си? Е, това може да стане през днешния ден. Време е за резултати. Постигнатото ще ви даде вяра, ще ви повдигне и самочувствието. Може да промените работното си място или да си намерите нов източник на приходи.

БЛИЗНАЦИ - Възможни са прочувствени прояви, подбудени от житейски неуредици. В каквато и обстановка да попаднете, не забравяйте, че можете да се справите, в случай че сте спокойни! Може да започнете да учите непознат език. Зарадвайте обичания, не пестете комплиментите и милувките!

РАК - Възможностите се разкриват пред вас, стига да ги желаете. Обърнете внимание на предложенията, които получавате, обмислете ги и не отлагайте дълго отговора! Не подценявайте желанията на обичания човек! Погрижете се за външния си тип, с цел да не се загуби пристрастеността!

ЛЪВ - Можете да приключите със остарели или натоварващи ви задължения. Преценете си силите и опциите! Избягвайте да употребявате мъртва храна! Желателно е на трапезата ви през днешния ден да има повече свежи плодове и зеленчуци, мляко, извара и мед.

ДЕВА - Опитайте се да запазите спокойствието си и не се съмнявайте в триумфа си! Любовта ще ви окриля. Ще се чувствате сигурни с хората, които обичате. Носете облекла в светли цветове! Светлозеленото балансира страстите, а сребристото прояснява мисълта и ви вдъхва храброст.

ВЕЗНИ - Колегите ще ви изненадат с хубави вести. Потокът от информация, която би трябвало да ревизирате и подредите, ще е прелестно занятие за вас. Ще ви се удава с лекост да преговаряте, да защитавате концепциите и правата си. Не отхвърляйте срещи и ласки!

СКОРПИОН - В този ден мълчанието е скъпо. Слушайте повече, говорете по-малко и не отлагайте осъществяването на това, което сте намислили! Дамите, които са склонни към меланхолия, да внимават с храната! Апетитът им ще е обвързван не толкоз с физическите потребности. Не яжте от гняв!

СТРЕЛЕЦ - Доста луди неща може да извършите през днешния ден. Рискът, който поемате обаче, ще бъде оневинен. Този ден не е за спокойните представители на този знак. Сутринта може да ви вдигнат нервите в службата, само че бързо ще ви мине и до края на деня ще си намерите мотив да се съберете с другари и да ги почерпите.

КОЗИРОГ - Творческа рецесия ви е обзела. Спокойно изчакайте да си отиде, с цел да може въодушевени да се захванете още веднъж с нещата, които ви носят задоволство! Желанието ви за непосредственост с тези, към които имате усеща, евентуално няма да е споделено, само че не се отчайвайте! Има дни, в които не върви.

ВОДОЛЕЙ - Денят е превъзходен за образование и за изобретения. Това е време за разширение на кръгозора. Благоприятното въздействие на Меркурий и Венера ще е една от аргументите общуването да е прелестно и мечтано, изключително с представителите на противоположния пол. Ще ви върви и в любовта.

РИБИ - Налага се да пестите силите си, защото в този ден може да ви е мъчно да помирите душата и тялото. Неща, които преди сте правели с лекост, в този момент ще ви е мъчно да извършите. Ще ви липсва умелост. Ръцете и краката ви като че ли няма да ви слушат. Бъдете по-пасивни!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР