Днес е шарен ден за зодиите. Една от тях ще

...
Днес е шарен ден за зодиите. Една от тях ще
Коментари Харесай

Една зодия се къпе в пари, друга – да не сяда зад волана

Днес е пъстър ден за зодиите. Една от тях ще има финансово благоденствие, друга никога не била да пипа пари, изключително за хазарт. Трета ще има проблеми на пътя, по тази причина е по-добре да не кара. Най-шастливи ще са представителите на въздушен знак, които през днешния ден ще намерят половинката си и ще вдигнат женитба.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 9 юли 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - Звездите ви носят финансово благоденствие. Късметът е на ваша страна, само че обърнете внимание на здравословното си положение! Има риск за развиване на алергии. Добро въздействие ще ви окаже цитринът. Този драгоценен камък разпростира креативните качества.

ТЕЛЕЦ - Трябва да преосмислите своите цели. Може да извършите скъпа покупка на нещо, за което от дълго време мечтаете, а
хазартни игри в този ден никога не играйте! Добре ще ви подейства да носите тоалети в ярко зелено. Този цвят балансира страстите.

БЛИЗНАЦИ - Голяма е вероятността в този ден да срещнете някой (някоя), с който добре да си паснете и скоро да се трансформира във ваш сватбен сътрудник. Семейните дами пък би трябвало да вършат взаимни отстъпки и да заобикалят споровете. Трябва да проявят мъдрост и толерантност.

РАК - Внимавайте, в случай че се постанова да шофирате! Спазвайте разпоредбите, тъй като са вероятни проблеми със чиновниците на закона! Има риск, в случай че запалите цигара в заведение, да бъдете санкционирани. Денят е добър и за пътешествия, и за любовни срещи. Не си коства да поемате опасности.

ЛЪВ - Постарайте се добре да контролирате страстите си! Може да се радвате на шанс, в случай че станете по-самокритични. Ако не срещнете схващане от близките, не прибързвайте с изводите и дейностите! Дайте повече независимост на хората, които обичате! Не ги съдете строго за грешките!

ДЕВА - През този ден може сполучливо да осъществите своите предходни проекти. Добре е да сте по-сдържани. Ограничете контактите с непознати! В никакъв случай през днешния ден не вземайте огромни заеми, тъй като ще пропилеете парите и няма да може да ги върнете! Предстоят ви вълнуващи срещи.

ВЕЗНИ - Ще бъдете подложени на съществено тестване. Ще се справите, единствено в случай че деянията самообладание и мислите положително. В този ден е желателно да сте по-активни, да изразявате своите мисли и усеща. Денят е добър за запознанства. Времето е удобно, може да свиете фамилно гнездо.

СКОРПИОН - Имате идеалистични показа и това основава спънки. Не се разпилявайте в доста направления, а се концентрирайте в една цел! Направете измененията, които желаете, имате сили за това! Ще срещнете забавни хора и провокации, бъдете отворени и положителни!

СТРЕЛЕЦ - Късметът е на ваша страна. Може да поемете риска и да инвестирате средства за крупни каузи. Денят е добър и за запознанства. Обърнете обаче внимание на здравословното си положение! За мъжете от този знак слабото място в този момент е стомахът, а за дамите - ставите.

КОЗИРОГ - В този ден има риск да се превърнете в заложници на проблеми от предишното. Има възможност дамите да се разделят с колегата си поради колебливост в възприятията. Семейните да посветят повече време и въздействие на децата си, тъй като в тях е тяхното избавление!

ВОДОЛЕЙ - Трябва да сте деликатни във всички каузи. Това, което стартирате през днешния ден, обезателно би трябвало да го доведете до край. Дамите да носят тоалети в златистокафявото или сребристото! Това спомага за проясняване на мисълта, а също по този начин вдъхва храброст и деятелност.

РИБИ - Пробужда се огромна мощ във вас. Трябва да я насочите към съзидание, а от режещи машини и остри принадлежности в този ден е по-добре да се пазите. Възможни са злополуки. Слабото ви място е гръбначният дирек, може да ви боли гърбът. Денят е добър за лечебно недояждане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР