Днес е решаващ ден за Великобритания. Страната гласува на извънредни

...
Днес е решаващ ден за Великобритания. Страната гласува на извънредни
Коментари Харесай

Съдбоносни избори във Великобритания

Днес е решителен ден за Англия. Страната гласоподава на изключителни избори за парламент. От резултата зависи и ориста на Брекзит. Това са третите парламентарни избори за последните четири години.

Дотук се стигна откакто министър председателят Борис Джонсън не съумя да прокара неговата тактика за Брекзит. Сега той се надява да завоюва болшинство, което да му разреши да преодолее безизходицата след референдума от 2016 година

Последните изследвания дават преднина  на Консервативната партия на Джонсън. Не е ясно обаче дали местата, които тя ще получи, ще бъдат задоволителни за завършване на Брекзит.

„ Искам единствено да ви кажа, че не съм пристигнал тук да снабдявам мляко или да се укривам в ледник. Тук съм с обръщение на вяра за тази страна. Работата ми като водач на опозицията е да задавам въпроси. Затова запитвам - къде са тези обещани 40 нови лечебни заведения? Няколко дни по-късно още веднъж запитвам и 40-те лечебни заведения станаха 20. След няколко дни към този момент станаха 6, а по-късно - финансиране за разглеждане на опцията за създаване на шест лечебни заведения. Т.е. безусловно нищо ”, съобщи водачът на лейбъристите Джеръми Корбин.

„ Нека да станем въглеродно неутрални до 2050 година, дано станем и самостоятелни от Джереми Корбин към Коледа. Ние можем да го създадем, можем! Нека да изпълним Брекзит и да понесем тази невероятна страна дружно напред! ”, разяснява министър председателят на Англия Борис Джонсън. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР