Днес е особен ден за зодиите. Предизвикателствата са много. Земен

...
Днес е особен ден за зодиите. Предизвикателствата са много. Земен
Коментари Харесай

Една зодия има нужда от планински кристал, друга – от светена вода

Днес е необикновен ден за зодиите. Предизвикателствата са доста. Земен знак мъчно ще се управлява, воден – ще падне в плен на илюзиите. Една зодия ще има потребност от планински кристал, друга – напряко от светена вода. Какво вещаят звездите през днешния ден, вижте дневния си хороскоп, предтавен от Флагман.бг.

ОВЕН - Може да помислите по какъв начин да увеличите приходите си, само че не си поставяйте огромни цели, тъй като надали ще ги извършите! Добре е през днешния ден да не се влияете от мнението на близките и да разчитате единствено на своите познания, умения и сили. Бъдете деликатни към здравето си! Уязвим е гръбначният дирек.
-->
ТЕЛЕЦ - Трудно ще ви е да контролирате своите мисли през днешния ден и да се концентрирате. Ще чувствате неустановеност както на работното място, по този начин и когато сте измежду хората, които обичате. Не се тормозете, тъй като това бързо ще отмине! Доверете се на интуицията си! 

БЛИЗНАЦИ - За вас това е ден на илюзии и на огромни промени, обвързван с принуждение и с разрушение на остарялото. Склонни сте към случки и спорове. Може обаче да разчитате на помощ от другари и близки, както и на поддръжка от обичания човек. Сексуалната сила в този момент разстройва здравето.

РАК - Не прекалявайте с условията към колегата! Не си прехвърляйте отговорностите си към някой различен! Едва ли някой ще може да се оправи по-добре от вас. Опасно е, в случай че в този ден се поддадете на гнева си. Напръскайте стаите в дома си със светена вода! 

ЛЪВ - Не се поддавайте на провокации! Ако възникне спор, не се опитвайте да го разрешавате с груба мощ, с цел да не пострадате! Не започвайте нищо ново! Може да завършите това, което сте почнали. Носете планински кристал! Той преобразува, почиства силата. 

ДЕВА - Не пестете напъните си! Може да постигнете забележителен триумф в бизнеса или да преговаряте за по-добри условия за труд, за по-висока заплата. Ще бъде потребно лекуване с хомеопатични способи. Добре е да се помолите и да опушите стаите в дома си с тамян. 

ВЕЗНИ - Преценете добре силите си! Не поемайте задължения, които не можете да извършите! Ако отсрещната страна ви схваща, може да преговаряте. Не се хабете обаче в ненужно празнословие! Може да приключите със остарели връзки или да срещнете някого от предишното и отново да се влюбите. 

СКОРПИОН - Не се занимавайте с рисковани неща, можете съществено да пострадате! В този ден може да преговаряте и да постигнете мечтаните резултати. Обърнете внимание на здравословното си положение, тъй като заболяванията, почнали този ден, са рискови и продължителни!

СТРЕЛЕЦ - Изпълнявайте съзнателно отговорностите си, само че в случай че началниците ви упрекнат, не е нужно да реагирате! Може да надцените физическата си мощ, което ще се отрази неподходящо на здравето ви. У дома обаче ви чакат занимания и приятни страсти. Сънищата в този ден са лъжовни.

КОЗИРОГ - Имате сили да се справите във всяка обстановка. Не ги пилейте в разногласия с неразумни хора! Не настоявайте за поддръжка, в случай че не получавате схващане! Нужно е да се концентрирате и да преодолеете рестриктивните мерки на средата. Може да купите това, за което сте си мечтали.

ВОДОЛЕЙ - Чувствате се изтощени. Ако е допустимо, почивайте и не се захващайте с значими каузи! Не е добра концепция да спортувате през днешния ден, физическите натоварвания няма да ви се отразят добре. Пазете се от контузии!

РИБИ - Не позволявайте на пристрастеностите си да ви водят! Ако се чувствате жертва на нещо или някого,  потърсете претекстовете в себе си! Може да ви споделят нещо, което няма да ви хареса, само че не бързайте с изводите! В любовта обаче ви чакат приятни изненади. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР