Днес е доста труден ден и не трябва да се

...
Днес е доста труден ден и не трябва да се
Коментари Харесай

Хороскоп: Стрелецът е особено активен, девите избягват грешки

Днес е много сложен ден и не би трябвало да се претоварвате физически, душевен и прочувствено. Могат да зародят нерешени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи или да се случат непредвидени събития, по тази причина е значимо бързо да умеете да решавате проблемите. Не би трябвало да им се оставя време за развиване. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с рационална доза подигравка към събитията. Приемайте с наслада всички промени и бъдете открити към новото.

Овен

Тъй като сте доста наясно с опциите, които ви се оферират през днешния ден и имате убеденост в себе си, този ден е съвършен за обмисляне. Позитивното мислене доста улеснява нещата. Вие сте извънредно отворени към нови неща и толерантни към друго мислещите.

Телец

Днешният ден може да донесе малко необикновени и смущаващи прекарвания. Отрицателните аспекти на живота излизат на напред във времето и ви хвърлят в ужас. Но не забравяйте: всяка компликация, която преодолявате, ви прави по-силни!

Близнаци

Спонтанните хрумвания надвиват над логиката и задълбочения разбор. Вие сте изключително положителни в оправянето с проблем, обмислянето му и търсенето на решение. Ако би трябвало да убедите другите в дадена концепция, относително добре се справяте с тази задача.

Рак

Вероятно ще ви е мъчно да запазите реален взор върху нещата през втората половина на деня. По това време ставате много импулсивни, демонстрира се темперамента ви и надлежно елементарно се впечатлявате и повлиявате.

Лъв

Имате далновидност и нараснало самочувствие. Самоувереността и позитивният взор върху нещата вършат всичко доста по-лесно в този момент. Запазете своята активност и оптимизъм. Вашият сексапил и вашата спонтанна директност ще отворят доста порти за вас.

Дева

Вашето вътрешно дете изисква своите права, колкото и да се пробвате да го заглушите. Ще се успокои, едвам когато му дадете опция и свободата да прояви възприятията и желанията си. Трябва да сте деликатни през днешния ден, в случай че желаете да избегнете неточности или да не попаднете в клопки, сложени ви от разнообразни нежелани условия.

Везни

Всичко върви безпрепятствено за вас този следобяд, тъй като сте вътрешно уравновесени. Можете да се насладите на деня или да употребявате положителното въодушевление, с цел да изпълнявате някои отговорности съвсем без изпитание. Във всеки случай сте извънредно удовлетворени и спокойни.

Скорпион

Твърде доста оптимизъм може да бъде рисков. Днес сте склонни да надценявате опциите си. Организирането на работата и персоналния живот по подобен метод, че да има време и за двете, не е елементарно.

Стрелец

Днес сте изключително дейни. Някои хора към вас може да реагират по-агресивно от нормално. Не приемайте всяка безобидна забележка за оповестяване на война! Зареждащото въодушевление ви предизвиква да извършите нещо, което от дълго време желаете да извършите.

Козирог

Нещата във вашите връзки вървят добре и ви е елементарно да сдържате мнението си и да разрешавате всички зародили проблеми умерено и рационално. Кажете „ да “ на поканите за излизане с другари. Ще видите, че това ще повдигне настроението ви.

Водолей

Днес би трябвало да останете спокойни на работа. Ще се справите добре, в случай че сте добре готови за всички зародили проблеми, с цел да можете да ги преодолеете. Преди всичко се стремете да поддържате положителни връзки с сътрудниците си.

Риби

Отделете малко време, с цел да проведете вътрешен разговор със себе си през днешния ден. Този по този начин нужен самоанализ ще ви помогне да извършите равносметка на живота си до момента и да решите по какъв начин желаете да продължите напред в бъдещето.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР