Днес е добре е да сложите начало на добри дела.

...
Днес е добре е да сложите начало на добри дела.
Коментари Харесай

Зодиак: Козирогът се суети, близнаците получават отлични новини

Днес е добре е да сложите начало на положителни каузи. Всичко, което започнете ще има триумф. Вслушвайте се в рекомендациите и препоръките на хората към вас, само че не подценявайте и вътрешната си вътрешен глас, тъй като през днешния ден нейният глас е доста мощен. Денят е комплициран - от една страна е доста добър за всевъзможни инициативи, за реализация на дълготрайните проекти, само че въпреки това, този ден постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са интензивността, действието и физическото натоварване.

ОВЕН

Днес взимайте значимите решения независимо и действайте както ви подсказва интуицията. На хората към вас това няма да се харесва и някои ще се опитат да се бъркат в делата ви или да ви дават ненужни препоръки. Крайно време е да се замислите и да се  погрижите за здравето си.

ТЕЛЕЦ

Интересен ден. Често ще пораждат трудности, само че те няма да ви изплашат. Мнозина от вас ще заложат на досетливост и ще реализиран резултати, които преди са изглеждали невъзможни. Може да имате разногласия с сътрудниците, само че няма да допуснете открит спор. Успешно ще стартирате нов план.

БЛИЗНАЦИ

Не се сърдете и не приемайте драговолно неприятностите. Заложете за рутината и търсете мотиви за наслада. Само по този начин може да преодолеете напрежението и неприятното въодушевление. Вечерта ще имате приятни срещи със остарели познати, с отлични вести и забавни нови оферти.

РАК

Денят ще стартира с непредвидени усложнения, само че с помощта на вашата упорист и рутина,  обстановката бързо ще се промени и всичко ще стартира да се подрежда чудесно. Ще се открият нови благоприятни условия. Околните ще харесат вашият възторг и ще ви поддържат. Ще получите оферти за съдействие.

ЛЪВ

Сутринта ще сте мобилизирани и ще свършите много работа. Ще се справите с насъбраните задания и ще изгладите връзките си с хора, с които сте имали недоразумение. По-късно ще зародят неотложни задания, за които ще ви би трябвало помощ. Ще ви е нужно време и за отдих.

ДЕВА

Утрото е уместно за значими срещи. Ще ви трябват единствено няколко минути, с цел да извършите усещане на нови познати и да се харесате на значими хора. Ако имате оферти за съдействие, приемете ги без съмнение. Следобед ще е време за работа, изискваща старание и внимание към детайлите.

ВЕЗНИ

Днес доста от нещата, с които се занимавате ще изискват повече внимание. Но това няма да попречи на настроението ви. Харесва ви да решавате комплицирани задания и да преодолявате загради, недостъпни за останалите. Очаквайте оферти за работа. Разгледайте ги деликатно, преди да отговорите.

СКОРПИОН

Отличен ден за другарство. Добре ще разбирате желанията на близките. Ще забелязвате непознатите недостатъци, само че няма да се възползвате от тях и това провокира почитание. Може да започнете подготовка по нови планове. Ще се открият забавни благоприятни условия за работа и бизнес

СТРЕЛЕЦ

Запасете се с самообладание. Днес няма по какъв начин бързо да имате резултати. Ще се наложи в придвижване да променяте проектите си и да отстранявате пропуски. Съхранете самообладанието си и не влизайте в разногласия. Не взимайте решения под въздействие на страстите. Каквото е допустимо отложете за по-спокойни времена.

КОЗИРОГ

Днес няма да можете да избягате от суетнята. Започвате едно, след това друго, решавате няколко казуса едновременно. Това на моменти ще ви изнерви, само че няма да се объркате. Това ще впечатли близките. Мнозина ще смятат, че вие сте способни на всичко и няма да са надалеч от истината.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта ще имате срещи с хора, които желаете да привлечете за свои съдружници. Може умерено да споделите концепциите и проектите си. Ще заинтригувате мнозина. Очаквайте положителни вести. Ще съумеете да изгладите предходни различия с сътрудниците си и да успокоите атмосферата към вас.

РИБИ

Днес имате невероятни хрумвания. На доста неща в този момент гледате по различен метод и това ви оказва помощ. Интуицията също ще ви подсказва по какъв начин ще се развият събитията в околните месеци. Околните не постоянно ще схващат вашите думи и действия, само че няма да ви пречат. Каквито и да са събитията, не се отхвърляйте от замисленото.

Източник: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР