Днес е добре да се отпуснете и да се позабавлявате

...
Днес е добре да се отпуснете и да се позабавлявате
Коментари Харесай

Близнаци, доброто чувство за хумор ще ви помогне през деня

Днес е добре да се отпуснете и да се позабавлявате малко.

Овен –Не можете постоянно да сте „ мощният “ човек, който може да направи всичко самичък. От време на време оставяйте хората да се усещат потребни, че ви оказват помощ. До себе си имате цяла войска от хора, които желаят да ви оказват помощ.

Телец –Вие сте ефикасни и решителни, само че бъдете по-внимателни, макар че се чувствате в действителност енергични. Не се поддавайте на подправени ласкателства и похвали. Апатия в любовната връзка.

Близнаци – Доброто възприятие за комизъм ще ви помогне денем. Бъдете отворени за смяна. Вие сте изобретателни, когато става въпрос за любовния ви живот. Но не забравяйте, че прекомерно огромният оптимизъм също може да бъде нездравословен.

Рак – Днес може да доминира изменчиво въодушевление. Вашият прочувствен радар е по-остър от всеки път. Около вас се случват доста неща, а вие имате единствено едно предпочитание – да сте сами и оставени на мира.

Лъв – Ангажиментите, които имате ви тормозят. Приключете ги допустимо най-бързо. Дайте си независимост и пространство. Най-доброто нещо, което можете да извършите този уикенд, е да сте измежду хора, да се забавлявате и да забравите за известно време проблемите.

Дева – Съботният ден може да внесе малко блъсканица в живота ви, само че в случай че го управлявате вярно, ще се справите по най-хубавия метод. Изслушвайте колегата си, пробвайте се да бъдете съпричастни към проблемите му.

Везни –Страхотно е, че имате огромни цели, само че си дайте време да се отпуснете. Не се преуморявайте. Оставете нещата да следват своя път. Позволете си дребни удоволствия. Всяко нещо идва с времето си, запомнете това.

Скорпион – Помислете за себе си, не се ангажирайте с доста работа, с проблеми, които не са директно свързани с вас, тъй като няма да можете да си починете. Посветете се на духовни неща, запалете си свещ вечерта, помислете за нещо прелестно и изпратете тази светлина в цялата Вселена.

Стрелец –Днес ще имате предпочитание, сила и мотивация да постигнете всичко, което желаете. Летете към амбициозните цели, които мечтаете да постигнете. Въпреки това, не бързайте, изберете да се движите малко по малко.

Козирог – Поемайте единствено пресметнати опасности през днешния ден. Това не е ден, в който би трябвало да сте безразсъдни, само че не би трябвало да позволявате на околната среда да ви постанова каквито и да било ограничавания.

Водолей – Започнете да се доверявате повече на интуицията си, тъй като тя може да ви води до място, където ще ви се случат хубави неща. Както ще видите, и ориста от време на време ни прави... хубави номера!

Риби – Днес може да разберете, че някой ваш другар не е толкоз предан, колкото сте си мислили. Бъдете внимателни и внимавайте с кого споделяте тайните си. Вместо да кроите дълготрайни любовни проекти, насладете се на сегашната обстановка, над вас няма облаци.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР