Днес е денят на влюбените - празникът, който символизира обичта

...
Днес е денят на влюбените - празникът, който символизира обичта
Коментари Харесай

5 мощни любовни заклинания за 14 февруари, след които той няма да спре да мисли само за вас

Днес е денят на влюбените - празникът, който символизира обичта и красивата страна на човешките връзки. За мнозина 14-и февруари е свещена дата, в това число и за тези, които към момента не са разкрили половинката си. Енергията на този ден е извънредно мощна и е един от най-подходящите за извършване на ритуали за привличане на обич. Ето кои са най-хубавите от тях, с които сигурно ще съумеете да привлечете мечтания от вас човек:

Молитва към Свети Валентин

Да стартираме с настойника на влюбените - самия Свети Валентин, който е бракосъчетавал скрито двойки, за което е бил и наказан на гибел. Но преди да бъде изпратен в тюрма, той пленява сърцето на дъщерята на тъмничаря и ѝ написа трогателна изповед. Тя била сляпа, само че в деня, в който Валентин умира, проглежда. 

Съществува молитва към светеца, която би трябвало да прочетете навръх 14-и февруари, още щом залезе слънцето и нейната мощност ще докара любовта в живота ви:



" В името на Отца, Сина и Светия Дух. Господи, чуй молитвата ми. Обръщам се към теб, посредством твоя делегат, светец Валентин, се обръщам към теб. Свети Валентине, помоли се за мен. Моли се за нас, неверните, да бъдем милосърдни, изпълнени с обич и деликатност към ближните. Моли се за нас, Свети Валентине, тъй като ти получи специфичен подарък от Бога - в твоя ден честваме любовта, насладата, щастието, влюбването. В този ден си спомняме, че Господ е обич. Радостта и обичта изпълват сърцата ни. Чрез нашия Иисус Христос. Амин. "

Магическата валентинка 

Да, времената, в които изпращахме валентинки на индивида, който харесваме, отминаха, само че концепцията да пишем послания на тези, към които имаме усеща не е отживялост. Именно в изписването на любовните стремежи се съдържа силата на магията на влюбването. Магическата валентинка е извънредно мощен обред, с който ще привлечете индивида, за който мечтаете. Ако харесвате съответен човек, който не знае за възприятията ви, признайте му ги, само че на хартия и не му давайте писмото. Вземете лист и писалка и излейте страстите си, като че ли ги казвате на глас пред него. След това изгорете листа с посланието и до момента в който гледате пламъка, изречете следното:

" Докато гори това писмо, то ще лети до (името на индивида, който желаете да спечелите). Той/тя ще разкрие възприятията си към мен, ще ме забележи, ще се обърне към мен. "

Обърнете внимание - в случай че листът ви не гори, то тогава възприятията ви не са задоволително мощни. В подобен случай прекратете ритуала. Ако листът гори, то продължете и с пепелта от изгорената хартия нахранете гълъбите на открито, като преди този момент ги смесите с галета. Докато го вършиме, кажете следното:

" Гълъби небесни! Изяжте трохите и отлитайте към прозореца на (името на човека) и му предайте моето писмо. "

В този миг, в случай че гълъбите стартират да кълват подадените от вас трохи, това значи, че напълно скоро обектът на желанията ви ще се свърже с вас. 

Ароматът на любовта

За този обред ще ви би трябвало обичаният ви парфюм и две червени свещи. Поставете флакона сред свещите и се отпуснете. Отдайте се на чувствата си, на възприятията си към индивида, за който мислите. Хванете шишенцето с парфюма, представете си аромата, който толкоз обичате. В момента, в който усетите, че стартирате да се отпускате, си представете облика на индивида. Бъдете оптимално съсредоточени върху страстите си към обекта на желанията ви и се пробвайте по енергиен път, посредством ръцете си, да ги " вкарате " в бутилката с парфюма и кажете: " Любовта е постоянно с мен ". 

От този миг превръщате парфюма си в афродизиак, който ще ви помогне да спечелите индивида, който харесвате. Използвайте го постоянно, когато излизате, изключително при среща с този човек. 



Древният скрит план на трите детайла

Това е един от най-древните ритуали за обич. За да го извършите оптимално ефикасно, е доста значимо да се усамотите и да сте седнали на земята, като е целесъобразно да сте измежду природата, тъй като силата на ритуала е в трите стихии - въздух, огън и вода. Пригответе чаша с вода, свещ и кибрит. Когато пристигнете и седнете на земята, запалете свещта и изречете:

" Нека любовта ми (казвате името на човека) да бъде мощна като земята, чиста като водата и гореща като свещта. На обич седнал съм, обич изпивам и обич вдишвам. Кълна се в огъня! "

След тези думи изпийте водата и прекарайте дясната си ръка през пламъка на свещта, като си представяте облика на индивида, който харесвате.

Мощна молитва за разкриване на любовта

Думите имат голяма мощ, в случай че сте подготвени и твърдо решени, че животът ви може да се промени и в действителност да откриете любовта. Ако изречете думите в точния ден, а точно 14-и февруари, ще имате в действителност зашеметяваща смяна в любовен проект. Точно в 20ч прочетете тази молитва:

" Майка на Пресвета Богородица, Николай Чудотворец и Иисус Христос, върнете чистата обич в живота ми. В името на Отца, Сина и Светия дух ". 

Смята се, че единствено един път в годината такава молитва може да даде покровителството на Свети Валентин и да ви награди с шанс в любовните каузи, в случай че към момента нямате сътрудник.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР