Днес е денят на щастливите събития. Звездите са подготвили изненади

...
Днес е денят на щастливите събития. Звездите са подготвили изненади
Коментари Харесай

Днес е денят на щастливите събития

Днес е денят на щастливите събития. Звездите са подготвили изненади на няколко зодии.
Хороскоп 26.09.2022г.Овен
Ситуацията през днешния ден ще бъде доста забъркана и по тази причина би трябвало да се подготвите. Вие ще се окажете сред две враждуващи страни, и имайки поради Вашата смелост, с която по този начин се славите, безспорно ще съумеете и да потушите спора. Възможно е, да се сблъскате с нечия злоба или засегнатост, и тогава би трябвало да помолите приятелите си за помощ, защото би било доста мъчно да се справите с това независимо.
Телец
Има възможност Вашия персонален живот през днешния ден да бъде ознаменуван с с няколко щастливи събития. Например, може да Ви позвъни сътрудник, който не се е свързвал с Вас от много време и по този начин сте се били затъжили за него… Авездите Ви предлагат, да се срещнете с него през днешния ден, и да прекарате дружно няколко приятни часа, надалеч от уличната суетност.
Близнаци
През този ден звездите Ви предлагат безусловно да болестите с хрумвания своя обичан човек, да се ангажирате с това, което го интересува и откровено да започнете да го считате за свое. Това ще Ви помогне още повече да се сближите и да станете в действителност единно цяло с едни и същи интересеи.
Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.
Лъв
През този ден всяко излизане на техниката от строя, ще се възприема от Вас като най–голямо богатство, тъй като това, в последна сметка, ще Ви даде опция да останете на саме със своя обичан човек или да не прекъсвате задушевния диалог с роднините, сътрудниците или приятелите.
Дева
Предстои ден на всемирски развлечения и интензивно присъединяване в събитията, привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите доста внимателно: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, с цел да нанесат удар по Вашата известност. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична експедитивност. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със фамилията. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото потомство. Ако сте на междинна възраст, може да Ви зарадват вести, получени от порасналите деца.
Везни
Забравете за всякаква работа и обърнете взор към персоналния си живот. В края на крайщата началникът или сътрудникът могат да почакат, а своята орис може да изпуснете окончателно. Днешният ден ще окаже решаващо въздействие на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!
Скорпион
Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.
Стрелец
Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и по какъв начин да ги изкажете. Днес си коства да си извършите опит и да си премълчите, до момента в който другите се оправят в обстановката. Позабавлявайте се на взаимоотношението на участниците в групичката и си помислете, по какъв начин тези хора работят дружно. Ще откриете забавни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един метод за другарство, който в никакъв случай не сте взимали под внимание. Приемете го през днешния ден, а се възползвайте от него на следващия ден.
Козирог
Зелената светлина, топлите усмивки и свободния необятен път, през днешния ден, когато би трябвало да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че като че ли планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с това, което би трябвало. В персоналния Ви живот също се откриват прелестни вероятности. Движете се в удобно за себе си движение и се вслушвайте в сърцето си.
Водолей
Днес и сами няма да знаете, какво желаете от своя обичан човек. Като разследване от това няма да знаете и какво може да очаквате от него – всяко деяние и всяка негова реакция на Вашето държание, ще провокират у Вас негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате – по този начин може би е по-лесно…
Риби
Денят ще се подрежда не напълно по този начин, както сте очаквали и ще се наложи да вършиме промени в проектите, които сте си създали. Бъдете подготвени да импровизирате! Именно от това, до какъв брой бързо сте в положение да се ориентирате в обстановката, ще зависят резултатите през този ден. От остарели другари може да получите много скъпа информация. Роднините може да Ви сервират сърпрайзи, които, за жалост, няма да са от най-приятните. За благополучие не става дума за някакви фактически съществени проблеми, а на дребните недоразумения ще реагирате по този начин, както се поставя – с комизъм, само че без непотребни прекарвания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР