Днес е дeн зa твopчecĸи и нecтaндapтни peшeния. Πълeн c

...
Днес е дeн зa твopчecĸи и нecтaндapтни peшeния. Πълeн c
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът успява с каквото се захване, голям вървеж и за лъва

Днес е дeн зa твopчecĸи и нecтaндapтни peшeния. Πълeн c paдocт и движeниe. Mнoгo cилeн и ycпeшeн дeн зa бизнeca, мoжe дa ce дeйcтвa aĸтивнo. Дoбpe e дa ce зaлaгa ocнoвaтa нa нoви гoлeми нeщa, дa зaпoчвa изпълнeниeтo нa дългocpoчни пpoeĸти. Oбъpнeтe пoвeчe внимaниe нa любoвтa. Дeн зa yeдинeниe нa влюбeни cъpцa, зa зaчeвaнe нa дeцa. Aĸтивиpa ce мъжĸaтa ceĸcyaлнa eнepгия и тpябвa дa ce изpaзxoдвa, aĸo нe пo пpeднaзнaчeниe, тo чpeз физичecĸo нaтoвapвaнe.

Овен
-->
Изненадайте околните си, като се постараете да внесете повече уют в дома си! Може да създадете по-приятна атмосфера за тях. Дава ви се късмет да намерите и нови източници на приходи. Възможни са здравословни проблеми. Обърнете внимание на бронхите!

Телец

Успех ще имате с всички действия, свързани с продан на информация или пътешестване. Ще си спестите разногласията и паниките, в случай че приемате хората такива, каквито са и не се пробвате да ги поучавате или променяте. Днес не трябва да прекалявате нито с флирта, нито с алкохола.

Близнаци

В тези дни са вероятни повече неприятности и спорове. Не би трябвало да проявявате доверчивост, тъй като има заплаха да загубите много пари. Възможни са и любовни разочарования. Добре е да обърнете повече внимание на децата, с цел да не тръгнат по неприятен път!

Рак

Трябва да сте по-внимателни при подписване на контракти и съглашения. Звездите в този ден ще са по-щедри към дамите, които се занимават с просвета или с финанси. Времето е уместно за пазаруване на нови облекла, както и нареждане на дома. Възможни са проблеми със стомаха.

Лъв

Ще ви върви във всевъзможни каузи. Може да пътувате, да преговаряте и да се забавлявате. Споразуменията ще са ползотворни, а близките – очаровани. Възможни са обаче здравословни проблеми. Мъжете с хронични болести да се пазят!

Дева

Полезно е в този ден да избягвате борби с висшестоящи персони, тъй като ще се натоварите прочувствено, а и има риск след разногласието да се усилят отговорностите ви. Добре е да носите тоалети със сребрист цвят. Това спомага за прочувствено равновесие.

Везни

Може да разчитате повече на интуицията си. Дори и да нямате достъп до така наречен Акашови записи, в този ден може да получите значима информация, която ще се окаже доста потребна за вас. Обърнете внимание на сънищата си и се вслушайте в препоръките на хората, които срещате сякаш инцидентно!

Скорпион

Постарайте се да си извършите значимите задължения до обяд, а по-късно може да се занимавате единствено с неща, за които не се изисква да влагате усилия! По-добре не планирайте срещи или договаряния, от които зависи бъдещето ви! Уязвими са горните дихателни органи.

Стрелец

Времето е отлично за образование. Представителите на този зодиакален знак, които се занимават с научна активност, ще се усещат прелестно и може да реализират огромен триумф. Денят е подобаващ за образуване на пътешестване, за запознанства и за проучване на непознат език.

Козирог

Това е плодородно време както за научни проучвания, по този начин и за работа с сили. Дори и да не сте екстрасенс, или Рейки канал, може да почувствате мощния енергиен поток. Дава ви се късмет да се освободите от здравословен проблем, в случай че измененията навиците си и станете по-отговорни.

Водолей

Бъдете дисциплинирани, само че избягвайте непотребната суровост в връзките си с близките! Спестете си рецензиите и разправиите с началниците, като се извините, даже и да не се чувствате отговорен! С нежни слова елементарно ще намерите пътя към сърцето на хората, които харесвате.

Риби

Работата със словото и търговията в този ден ще ви върви. Следобед може да се изнервите, само че в случай че контролирате страстите, ще може да се справите със служебните си отговорности. Добре е да отделите и време за спорт. Може да се освободите от напрежението с подобаващи дихателни извършения.

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР