Днес е ден за промяна. Повечето зодии трябва да се

...
Днес е ден за промяна. Повечето зодии трябва да се
Коментари Харесай

Една зодия да си пази парите, друга – да промени живота си

Днес е ден за смяна. Повечето зодии би трябвало да се разделят с нещо остаряло и да подхващат ново начало в бизнеса или връзките си с обичаните хора. Една зодия би трябвало да признае грешките си и да се извини, друга – да стартира на чисто, променяйки живота си. Трета би трябвало деликатно да пази парите си. Поради нехайство те могат да се окажат в непозната сметка.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 21 септември 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.
-->
ОВЕН - Препоръчително е през днешния ден да се откажете от финансови каузи, защото може да се стигне до загуба на средства, които по простъпка да отидат в непозната сметка. По-добре да не рискувате.

ТЕЛЕЦ - Звездите предлагат да извършите нещо, което не ви харесва - да признаете грешките, позволени в връзките с обичан човек. Ако намерите сили да се извините, ще надскочите себе си.

БЛИЗНАЦИ - Препоръчително е да изразходвате силата, която звездите ще ви дадат през този ден, за домакинска работа. Дори в случай че неотдавна сте правили генерално разчистване, има какво да вършиме в къщи.

РАК - Ще намерите ново занимание, с което ще загубите много часове. Това ще ви помогне да забравите за всичките проблеми, които ви преследват.

ЛЪВ - Най-важното качество, което би трябвало да демонстрирате на другите през днешния ден, е скромността. Тя ще ви помогне да станете невидими в тълпата и няма да сте под взор на началниците.

ДЕВА - Това, с което се захванете през този ден, няма да оправдае упованията ви. Не губете време и старания на вятъра! По-добре е да се отпуснете: разходете се в парка или прочетете нов разказ. 

ВЕЗНИ - Преди да си извършите проект за деня, решете кое е в действителност значимо за вас в този момент и кое може да изчака.

СКОРПИОН - Ако би трябвало да измененията нещо в живота си, няма да намерите по-добро време. В този ден имате късмет да коригирате грешките, направени по-рано и да отворите нова страница в живота си.

СТРЕЛЕЦ - Желателно е да прекарате по-голямата част от деня сами. По този метод няма да се карате с никого и няма да си създадете нови врагове, а заради вашата откровеност вие сте занаятчия в това.

КОЗИРОГ - Желателно е да посветите деня на хармонизиране на връзките с близките. Може да подредите нещата на своя работен плот, вкъщи или на вилата си.

ВОДОЛЕЙ - Добре е да прекарате този ден с вашите близки – с обичания или с възрастни родственици, които имат потребност от вашето внимание и изключително през днешния ден.

РИБИ - Звездите ви поучават през днешния ден да се отървете от нещата, които не сте употребявали от дълго време. Не е загадка, че те единствено замърсяват пространството и ви лишават от витална сила, нужна за живот и работа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР