Днес е ден за ново начало за повече зодии. Три

...
Днес е ден за ново начало за повече зодии. Три
Коментари Харесай

Три зодии вземат съдбата в свои ръце. Нов път за Лъва

Днес е ден за ново начало за повече зодии. Три от тях късат оковите и вземат ориста в свои ръце. Едни ще търсят нови тласъци в живота си, други ще дадат силата си на околните, трети ще стартират нова сантиментална връзка. А Лъвът? Той взема от дълго време отлагано решение – поема в нова посока, само че към този момент единствено обмисля решенията, които би трябвало да направи.

Какво още вещаят звездите – вижте дневния си хороскоп, показан от „ Трибюн.бг ”

ОВЕН – Трябва да облекчите напрежението и да оставите нещата да протичат естествено, без да оказвате толкоз огромен напън върху себе си и другите. Отделете време, с цел да разберете какви са вашите потребности и да намерите нужния баланс. 

ТЕЛЕЦ – През този уикенд потърсете нови тласъци, които ще могат да ви извадят от рутината. Късметът е с вас, тъй че не се отхвърляйте. В този ден упоритостта е ваше преимущество. Близък човек до вас ще ви бъде страхотна опора.

БЛИЗНАЦИ – Марс във вашия знак ви дава невероятна мощ и сила, която ще ви накара да се чувствате уверени и решителни и в случай че сте задоволително решени да постигнете нещо, не се съмнявайте, че ще съумеете.

РАК – Развитието на обстановките в известна степен зависи от вашето лично държание. Вие сте прекомерно прочувствени, не е елементарно да контролирате своите импулси. Дръжте страстите си под надзор и не позволявайте на никой да ви извади от равновесие.

ЛЪВ – Отдавна търсите нова посока в живота, само че към този момент е по-добре да задържите желанията си за себе си. Още е рано и не е пристигнало времето да ги заявите пред обществеността. Сега по-добре се концентрирайте върху подготовката на проектите си, само че не трябва да бързате да ги изпълнявате.

ДЕВА – Внимателното обсъждане на всички елементи ще направи пътят към триумфа по-гладък. Не се поддавайте на изкушението да влизате в ненужни борби. Ситуацията ще се позволи без никакви старания от ваша страна, в случай че просто се усмихнете и отстъпите малко обратно.

ВЕЗНИ – Възползвайте се от почивния ден, с цел да се съберете и да поддържате връзка с положително настроени хора, които ще ви дадат по-оптимистичен метод към живота. Старайте се да поддържате хармонични връзки с колегата си вкъщи.

СКОРПИОН – Трябва да се концентрирайте върху дилемите, които имате да изпълнявате. Необходимо е да цените това, което желаете. Много добре знаете по какъв начин да превърнете проектите си в деяние и ще преследвате фантазиите, които желаете да сбъднете.

СТРЕЛЕЦ – Не се тормозете за дреболии. Интересни благоприятни условия могат да почукат на вратата ви, само че вие да сте толкоз увлечени в настоящите си каузи, че да пропуснете възможностите си. Бъдете умерено дейни, не прекалявайте.

КОЗИРОГ –Доверете се на естествения ход на събитията, след известно време самите условия ще се оформят, тъй че казусът ви да се реши по най-хубавия за вас метод. Чудесно е, в случай че имате опция да излезете отвън града за почивните дни! Това ще ви помогне да се отпуснете и енергийно да се възстановите.

ВОДОЛЕЙ –Възползвайте се оптимално от всяка обстановка и се наслаждавайте на всеки миг, в който живеете. Времето е по-подходящо за подсилване на съществуващите връзки, само че не и за започване на нова романтика.

РИБИ –Намаляването на интензивността се компенсира с на практика метод към актуалните проблеми. Денят не е подобаващ за деяние, само че е положително време за обмисляне. Създаването на постоянна тактика за предстоящ триумф е доста ефикасно потребление на времето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР