Днес е ден за любов. Емоционални приключения очакват всички зодии.

...
Днес е ден за любов. Емоционални приключения очакват всички зодии.
Коментари Харесай

Една зодия фалира от любов, друга – да внимава с гордостта

Днес е ден за обич. Емоционални завършения чакат всички зодии. Особено забавен ще е денят за дамите от земен знак, които напълно ще се отдадат на флирт, само че би трябвало да внимават да не стават жертва на възприятията си. За воден знак денят обаче може да е съдбовен и да донесе банкрут поради мощна пристрастеност. Други би трябвало да се пазят от гордостта си. Тя ще им изиграе неприятна смешка.

Какво още чака зодиите през днешния ден, 11 февруари 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - Може да поемате виновност – и бели, и червени, само че не и отговорност, тъй като старанията ви няма да бъдат оценени. Може даже да ви обвинят за неточности, които други са създали. Помолят ли ви за помощ обаче, не отхвърляйте! Бъдете милостиви, в случай че някой ви срещне с протегната ръка!

ТЕЛЕЦ - Това е ден за духовно просветление, само че не и за флирт. Жените да внимават със свалячите! Днес сте като магнит за кретени, които си търсят развлечение. По-добре да сте сами, в сравнение с с някого, който не ви заслужава. Мъжете пък е време да помислят за грешките си и да ги поправят!

БЛИЗНАЦИ - Според Тургенев, щастието е като здравето - в случай че не го забелязваш, значи го имаш. Може би не го забелязвате, само че това не пречи да се усмихвате щастливо и да радвате хората край вас. Можете да оставите в предишното недоразуменията и да хармонизирате връзките си.

РАК - С това, което сте замислили, елементарно ще се справите. Помислете по какъв начин да разширите активността си! Избягвайте разгорещените разногласия и хората, които са склонни към принуждение! Вместо на дискотека или бар, заведете обичания човек на разходка измежду природата! Това е ден за опити.

ЛЪВ - Имате задоволително мощ и умения, с цел да изпълнявате всевъзможни задания. Липсва ви единствено предпочитание за работа, само че това е естествено. Сега обаче е добре да помислите за вашите цели. Слушайте интуицията си, тя няма да ви разочарова! Възможни са проблеми със стомаха.

ДЕВА - Не се опасявайте от компликации! Можете да ги преодолеете. Способни сте на подвизи, с цел да извършите своите цели. Не притискайте обаче хората, които ви обичат! Гордостта и високомерието единствено ще ви навредят. Поговорете умерено и приемете препоръките им!

ВЕЗНИ - Денят е превъзходен за начало на всевъзможни каузи. Може да се захванете с нещо велико, или даже с нещо нищожно и да постигнете триумф, въпреки че през днешния ден ви се желае да прекарате деня в леглото. Може да се забавлявате с обичаната (любимия) и не досаждайте на никого с въпроси!

СКОРПИОН - Отстоявайте правилата си и бъдете подготвени да се борите, с цел да реализирате набелязаните цели! Съперниците си надали ще изплашите с груба мощ, може да ги успехите с ловкост. Мъжете, в случай че имат ново гадже, да не стопират да се държат с нея благо и да я засипват с похвали!

СТРЕЛЕЦ - Ако дълго време сте отлагали разрешаването на избран проблем, в този момент имате опция да го извършите. Станете гъвкави в мисленето и дейностите ви ще са продуктивни, в случай че се отпуснете и разчитате на своята досетливост. Срещайте се с другари и се забавлявайте!

КОЗИРОГ - Добре ще ви се отрази на настроението и даже на здравето една разходка измежду природата. Може да слушате приятна музика, да медитирате, да се занимавате с автогенен тренинг, с йога или с Рейки. Това ще ви зареди с позитивна сила и ще ви освободи от напрежението.

ВОДОЛЕЙ - Обуздайте апетита си! Ако талията ви застрашително пораства, спрете да се погубвате с нож и вилица в ръка! Избягвайте изобилното хранене и в случай че имате проблеми със сърцето! Подложете се на диета! Може да изпиете една – две чаши вино, а с ракията внимавайте! Намалете и цигарите!

РИБИ - Любовните завършения може и да ви замаят, само че може да се отразят зле на финансите. Внимавайте с парите, с цел да не се наложи да гладувате! Заради страстите в този момент не ви е до значими каузи. Ако въпреки всичко имате наложителен ангажимент, ще ви нужно повече време, с цел да се справите със задачата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР