Днес е ден за извинения. Втори политик си посипа главата

...
Днес е ден за извинения. Втори политик си посипа главата
Коментари Харесай

Ден за разкаяние! Втори политик си посипа главата с пепел

Днес е ден за извинения. Втори политик си посипа главата с пепел. След Тома Биков от ГЕРБ и евродепутатът Александър Йорданов се извини обществено поради свои думи.

Големият Ал, както някогашният ръководител на Народно събрание е прочут от времето на Съюз на демократичните сили, сервира извиненията си на Борис Бонев, по тази причина че го назова внук на висшия болшевик Станиш Бонев.
-->
Преди два часа разгласих текст за следващия " избавител " на България Борис Бонев. Бях предизвикан от остаряла обява на известния блогър, журналист и цивилен деятел Асен Генов, в която се твърдеше, че господин Бонев е внук на изтъкнат комунистически функционер и че е декларирал същото, което твърди и българският президент, а точно, че Крим е " де факто " съветски, написа Александър Йорданов във Facebook.

И изясни: " Изразих мнението си, че става дума за нов левичарски план след тоталния неуспех на плана " Промяна ". Г-н Бонев опроверга изказванието за негова роднинска връзка с члена на Централен комитет на Българска комунистическа партия Станиш Бонев. Ето за какво изтрих обявата си и му се оправдавам обществено. Извличам и поука: да не се поверявам безусловно на изявления във Facebook. Но не трансформирам мнението си за неговия " избавителен " политически план. ".

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР