Днес е ден, управляван от парите. Една зодия ще се

...
Днес е ден, управляван от парите. Една зодия ще се
Коментари Харесай

Една зодия да не дава пари назаем, друга ще получи по-висока заплата

Днес е ден, ръководен от парите. Една зодия ще се радва на по-висока заплата. Друга обаче не би трябвало нито да дава, нито да взема пари назаем. Воден знак ще направи удар, тъй като за него денят е отличен за покупка и продажба.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 3 юли 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - През този ден не трябва да взимате и давате пари назаем, тъй като е доста огромна вероятността да има проблеми с връщането им. Това ще се отрази отрицателно на финансовото ви положение.

ТЕЛЕЦ - Не допускайте неправда нито към себе си, нито към вашите близки! Ако сте изправени пред такава обстановка, неотложно ги защитете!

БЛИЗНАЦИ - Запишете на лист мислите, които ви идват на разум през този ден, изключително в случай че са свързани с професионални действия! Няма да е допустимо да запомните всичко и загубата даже на една концепция, може да е огромна за вас.

РАК - За вас през днешния ден ще е положително време за покупка и продажба. Всичко ще е с чудесно качество, а продаденото най-вероятно ще донесе по-голяма облага, в сравнение с сте очаквали.

ЛЪВ - Всички проблеми в службата ви ще се вземат решение елементарно и без напрежение. Можете да поемете през днешния ден най-сложните и сложни задания за осъществяване.

ДЕВА - Денят е удобен за правене на проекти за близкото бъдеще. Можете да прецените с какво първо да се заемете и да отделите значимите неща от второстепенните.

ВЕЗНИ - Не се съмнявате в правилността на задачата, която сте си сложили! В противоположен случай силата, която е предопределена за постигането й, ще бъде изразходвана за терзания и безпокойствие.

СКОРПИОН - Не хабите силата, която ви е дадена в този ден, с цел да разрешите проблемите, свързани със фамилията си! По-добре концентрирайте напъните си на работното място, изключително в случай че активността ви е обвързвана с творчество.

СТРЕЛЕЦ - Тези, които работят неуморно, могат да разчитат на нарастване на заплатата. В същото време може да помислят и за отмора. Очакват ги приятни страсти.

КОЗИРОГ - Всички инициативи през днешния ден ще бъдат обречени на триумф, тъй че е значимо да не губите време, а да започнете да изпълнявате бързо комплицираните, само че положителни планове.

ВОДОЛЕЙ - Може да започнете нов план, само че единствено в случай че деликатно обмислете всички елементи, тъй като в най-неочаквания миг някоя дреболия може да се появи като че ли от нищото и да съсипе всичко.

РИБИ - Опитайте се да не заблуждавате никого! Внимавайте! Веднъж излъгани, ще попаднете във фунията на заблудите и течението ще ви завлече надълбоко, не позволявайки да излезете. Трябва да прекъснете веригата на подправените обещания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР