Днес е ден, пълен с обрати за зодиите. Една от

...
Днес е ден, пълен с обрати за зодиите. Една от
Коментари Харесай

Една зодия в капана на чиновници, друга получава неочаквано пари

Днес е ден, цялостен с обрати за зодиите. Една от тях би трябвало да отсрочи значимите срещи, тъй като може да се окаже в клопката на служители. Друга ще би трябвало да се разплаща. Късметът е с въздушен знак, а любовта – с огнен.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 4 август 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - Отложете значимите срещи! Не ви предлагам в този момент да се срещате с държавни чиновници, тъй като ще ви мотаят и рискът да ви изпързалят е огромен. Ако подавате документи, може да се окаже, че или са ви подвели, или нещо сте объркали. Тайните ви може да бъдат разкрити. Не е ден за случки.

ТЕЛЕЦ - Това е ден за разплащане. Ако дължите пари, пробвайте се да ги върнете! Ако ви предстоят значими срещи, тръгвайте по-рано, тъй като може да имате проблеми с превоза! Предстоят промени в живота ви. Може да започнете нова връзка или да тръгнете на странствуване.

БЛИЗНАЦИ - Изобретателни сте и шансът е с вас. Това ще ви помогне да се справите с проблем, който изисква ексцентрично решение. Сутринта обаче ще сте по-разсеяни и пасивни. Желателно да оставите значимите каузи за следобедните часове. Вечерта може да се срещнете с другари, само че не пийте алкохол!

РАК - В този ден надали ще намерите смисъл да се усмихвате и радвате на живота. Чувствате дефицит на сила, само че не изпадайте в незаинтересованост, а помислете за това, което сте постигнали! Ако потърсите помощ, ще я получите. Добре ще ви се отразят една сауна, масаж или процедури за подмладяване.

ЛЪВ - Сега е моментът да помислите по какъв начин портфейлът ви да се изпълни с пари. Може да подобрите финансовото си положение. Бъдете деликатни с думите! Рискувате да кажете нещо, което не би трябвало на индивида, който обичате. Ако го обидите, ще съжалявате.

ДЕВА - Нараства заплахата да ви зомбират. Не подражавайте на някого, не се оставяйте други хора да ви въздействат за решенията, които би трябвало да вземете! Разчитайте единствено на себе си, на своите качества! Ако имате различия с обичания, не го засипвайте с въпроси!

ВЕЗНИ - Не поемайте никакви опасности, тъй като може да загубите парите си! Може да водите договаряния и да ви предложат доста положителни условия, само че договорката може да се провали. Не подписвайте контракти преди да сте уверени, че всичко е изрядно! Възможни са проблеми с бъбреците.

СКОРПИОН - Не вземайте и не давайте пари назаем! Може да вършиме проекти за бъдещето, само че единствено в случай че ревизирате наличната информация и обмислите деликатно всички плюсове и минуси. Заболелият през този ден може да остане на легло дълго и да не оздравее.

СТРЕЛЕЦ - Може да извършите задачите си, в случай че се вслушате в препоръките на своите сътрудници и работите в екип. Сега не е желателно да поемате нови задължения или да стартирате нови планове, само че може да довършите това, което към този момент сте почнали. В дома ви ще царува естетика, в случай че избягвате разногласията.

КОЗИРОГ - Можете да надцените силите си и да поемете отговорност или да се захванете с каузи, които изискват прекомерно огромни старания. Това ще има неприятен резултат върху здравето ви. Пазете се! Бъдете деликатни и с парите! Склонни сте да пръскате повече, в сравнение с печелите!

ВОДОЛЕЙ - С делата, които изискват нараснало внимание, може да се заемете след 10:11 часа. Може да спечелите доста пари с плана, който сте стартирали, в случай че вложите цялата си сила за идеята. Ако спортувате, внимавайте с тренировките! Може да се контузите.

РИБИ - Имате късмет да реализирате капацитета си на водач. Не се колебайте да оферирате своите хрумвания и да отстоявате ползите си! Може би е време да обмислите връзките си, изключително в случай че им имате връзка с привързан ухажор! Ролята на аварийно колело не ви подхожда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР