Днес е ден на слънчевите хора - тези, които ни

...
Днес е ден на слънчевите хора - тези, които ни
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът прави нещо добро, лъвът дава празни обещания

Днес е ден на слънчевите хора - тези, които ни озаряват даже единствено с наличието си. Доверете им се и не забравяйте, че с помощта на тях постоянно настроението ви се оправя. Има заплаха през днешния ден да се влюбите, само че това е обвързвано със самите вас, а не с вероятния обект на влюбване. Просто сте сантиментално настроени. Или внимавайте, в случай че е рисково, или се впуснете с цялостни сили, в случай че ще ви донесе благополучие!

Овен
-->
Ключът към вашия триумф през този ден е честността: желанието да разигравате някого може да се увенчае с триумф, само че не за дълго и скоро ще би трябвало да си платите с лихвите за това.

Телец

Окуражителните думи, които казвате през днешния ден без причина, скоро ще ви донесат солидни морални дивиденти. Човекът няма да не помни добротата и ще ви се отблагодари при първа опция.

Близнаци

Дори когато сте в положение на извънредно неспокойствие, се въздържайте от желанието да навредите на някого! Помнете, че в последна сметка злото ще ви се върне, тъй че не си създавайте проблеми!

Рак

Ако някой ви помоли за помощ, не отхвърляйте! Висшите сили ще ви тестват дали сте способни да съчувствате. Вашето състрадание ще бъде възнаградено, а безразличието ще бъде осъдено.

Лъв

Не е желателно да давате празни обещания. Няма да можете да ги извършите. Защо да залъгвате хората, които ще ви повярват и вследствие на това ще бъдат излъгани?

Дева

Най-лошото нещо, което можете да извършите през днешния ден, е да загубите скъпо време. Денят ще е сполучлив и съвсем всичко, с което се захванете, ще бъде осъществено. Побързате с осъществяване на дилемите!

Везни

Вашето мото през днешния ден е „ Чистотата е ключът към здравето “, тъй че колкото по-малко прахуляк и нечистотия има по повърхностите към вас, толкоз по-добре ще се чувствате – даже непредвиденото неразположение ще мине бързо.

Скорпион

Ако съумеете да намерите време за отмора, тя би трябвало да е допустимо най-активна: безсмисленото седене в Интернет уеб сайтове няма да донесе никаква изгода, а спортуването ще извърши тялото ви с сила.

Стрелец

Може би ще бъдете толкоз възмутени от нечии думи, че ще се разгневите, само че звездите не ви предлагат да говорите за това, тъй като поради яростта си може да преминете границите на приличието.

Козирог

Може би през днешния ден ще ви се стори, че задачата, която сте си сложили, е мъчно постижима или даже изцяло непостижима. Това не е по този начин. Не се отчайвайте! Вярвайте в себе си и фантазията си.

Водолей

Негативните ви мисли и думи, адресирани до някого, може да му причинят щета, само че това ще е като дреболия спрямо бумеранга, който ще се върне при вас. Не провокирайте ориста!

Риби

Денят е удобен да си припомните концепцията, която оставихте на назад във времето преди време: настъпил е моментът за нейното реализиране – тя ще донесе освен пари, само че и популярност.

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР