Днес е делото за обира на века срещу шурея на

...
Днес е делото за обира на века срещу шурея на
Коментари Харесай

Започва делото за обира на века срещу шурея на скандалния приватизатор Борис Бояджиев


Днес е делото за обира на века против шурея на скандалния приватизатор Борис Бояджиев. Петко Митевски бе наказан на 15 години затвор и да върне крадените 21 000 000 лв. на Алфабанк. Съда постанови задържането му, само че Петко Митевски изчезна безследно! Имаше версии, че Петко е похитен и шурея му Борис Бояджиев отхвърля да върне крадените пари на банката. До този миг Петко Митевски е в неопределеност, а работодателя му е компания на крадливия приватизатор и лъжец Борис Бояджиев, написа troyanpress.com.

Припомняме, че сестарата на Петко Митевски – Теменужка е брачна половинка на селския бек Борис Бояджиев. Днес Софийски градски съд ще гледа делото със или без Петко Митевски, до момента в който същинския апаш Борис Бояджиев е на независимост.

Борис Бояджиев е свързван със свадите към обира на българската черква през 90-те години, по късно с машинация и фиктивните банкрути на приватизационния му фонд Св.Никола и други, както и с обира на Алфабанк (въпросния случай), както и престъпния банкрут на Елма в град Троян с подставени лица свързани с Бояджиев, за което към този момент писахме. Това лице Борис Бояджиев съумя от несъвършен клеветник от Държавна сигурност да се трансформира от бедяк в милионер на гърба на народа и всички нас. Той съумя да приложи всички схеми на машинация познати в историята на криминалистиката, само че без последствия, а това е притеснително.

Именно това е обезпокоително, това е класическия представител на скандалните предприемачи на България, дружно с Николай Банев те остават безнаказани за всички несгоди! До по кое време?

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР