Днес думите имат огромна сила, така че внимавайте какво казвате.

...
Днес думите имат огромна сила, така че внимавайте какво казвате.
Коментари Харесай

Лъвовете ще постигнат целите си, на Стрелците ще се случат неочаквани неща

Днес думите имат голяма мощ, тъй че внимавайте какво казвате. Всичко, което се стартира, би трябвало да се довърши.

Овен – С Юпитер във вашия знак шансът ви се умножава и вие ще можете да намерите хиляда решения на проблемите, които денят може да сътвори. Неочаквано позвъняване или известие може да бъде причина за наслада.

Телец – Не е изключено някой от вашето обграждане да се опълчи на това, което желаете да извършите, само че вие сте доста упорити и ще продължите към задачите си. За да подобрите атмосферата в дома си, би трябвало да сте подготвени да предприемете и въведете някои промени.

Близнаци –Преминавате през интервал, в който с малко старания можете да постигнете това, за което копнеете от дълго време. Оставете да ви води хода на събитията. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с многото си задания.

 дневен хороскоп

Рак – Имате силата и силата да методите към всяка обстановка от по-разумна позиция и това ще ви помогне да преодолеете всеки проблем. Не позволявайте на никой да завладява скъпото ви време. Не се поддавайте на провокации и опити за манипулиране.

Лъв – Можете да постигнете това, което задачите, благодарение на вашата увереност и отдаденост в работата. Ще ви се открие опцията да въведете обилни промени в обществената и любовната сфера на живота.

Дева – Само с постоянството си и позитивното си отношение към живота можете да съумеете да сбъднете фантазиите си, по тази причина се възползвайте оптимално от всяка опция. В любовта бъдете деликатни, не вземайте недомислени решения. 

 дневен хороскоп

Везни – Уединението е потребно и ще ви помогне да намерите още веднъж себе си. Отделете си нужното внимание, поглезете се, намерете си някакво прелестно занятие, забавление, до момента в който се почувствате по-добре.

Скорпион – Възможно е през днешния ден вашите дейности да имат емоционален темперамент. При решаването на въпросите, които ви предстоят, се пробвайте да наградите на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение.

Стрелец – Днес е допустимо да се случат непредвидени неща – неочаквани хрумвания, инцидентни срещи, странни съвпадения на събитията. За страдание обаче може да преживеете освен положителни, само че и негативни страсти.

 дневен хороскоп

Козирог – Днес ще бъдете доста решителни и фокусирани върху делата, с които се занимавате, само че може да срещнете някои проблеми и да не завършите това, което сте почнали. Вашата жизнеспособност, сила, магнетизъм порастват и ще бъдете в топ форма.

Водолей – Придържайте се към практическата изгода във всяко нещо. Влагайте повече сдържаност в дейностите си. Старайте се да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекомерно великодушни, нито прекомерно стиснати. Избягвайте прояви на претрупаност и чудатост.

Риби – Възползвайте се оптимално от превозване на времето си измежду хората, с цел да научите нещо, което постоянно сте желали да знаете. Споделяйте с тези, които обичате, възприятията, терзанията си... Ще се почувствате по-силни.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР