Днес до обяд всяко събитие ще бъде знак за това

...
Днес до обяд всяко събитие ще бъде знак за това
Коментари Харесай

Хороскоп: Запознанства за близнаците, овенът е объркан и разсеян

Днес до обяд всяко събитие ще бъде знак за това дали носим неуреден проблем от предишното или имаме зелена светлина да продължим своя ход напред или най-малко натам, където желаеме да стигнем. Може да се появи чувството, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа обратно. Това може да е остаряла връзка, връзки с някой или възприятие за виновност. Не постоянно с лекост можем да назовем кой е казусът. Затова през днешния ден може да получим знак къде и какво ни задържа.

След обяд силите се сменят и може умерено да дишате. Денят би трябвало да се посвети на фамилията и изключително на децата. Благоприятно е за развиване на партньорските връзки. Ако можете да държите отрицателните си мисли под надзор, най-вероятно ще съумеете в това, което имате поради. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания. Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.

Овен

През първата половина на деня евентуално ще почувствате, че не можете да извършите нищо. Може да сте комплицирани и разсеяни. С напредването на деня ще се чувствате по-добре и ще бъдете по-функционални.

Телец

Ще бъдете фокусирани в работата си. Възможно е да сте получили няколко отговорности едновременно, с доста къси периоди за осъществяване. В прочувствен проект ще се разсъни по-голямо предпочитание за развлечение, купони, контакти с обществото.

Близнаци

Пригответе се за претрупан ден, само че бъдете удовлетворени, тъй като през днешния ден проектите ви вървят повече от добре. В любовен проект се чакат доста забавни контакти с противоположния пол. Има огромни благоприятни условия за флирт и нови запознанства.

Рак

Атмосферата през този ден в работната среда може да не ви устройва изцяло, само че ще съумеете да се справите сносно. Въпреки че някои обстановки в началото ще наподобяват като усложнени и сложни за разрешаване, ще можете да ги обърнете във ваша изгода.

Лъв

Очаквайте ден на някои облекчени условия както в бизнес, по този начин и в прочувствен проект. Ще се почувствате по този начин, като че ли сте свалили огромен товар от гърба си. Ще се радвате да разговаряте с хората, с които влизате в контакт.

Дева

Ако през предходните дни сте имали някакви проблеми или различия с сътрудниците, през днешния ден ще можете да ги разрешите и да се обясните. Неочаквани пари ще ви зарадват. В контакт с обичания човек, не бъдете толкоз нервни и напрегнати – фокусирайте тази нараснала сила върху пристрастеността.

Везни

Днес евентуално няма да ви е елементарно да постигнете това, което сте си намислили. Не е изключено да се появи комплицирана задача, за която би трябвало да намерите бързо решение. Възможно е да срещнете компликации, а може би ще ви стопират дейностите на други хора.

Скорпион

Склонни сте да отлагате всичко за по-късно, да изоставите това, което сте почнали. Добре е, в случай че има човек наоколо, който може да ви поддържа, въодушеви и да ви помогне да се настроите по положителен метод.

Стрелец

Очаквайте значими съглашения през днешния ден. Приемете доста съществено някои от предложенията, които ви идват. Възможности за договаряне на спомагателни бизнес или други задължения. В прочувствен проект - спокоен ден с обичан човек.

Козирог

Днешният ден дава обещание приятни събития. Повярвайте в себе си и в триумфа на вашите инициативи. Не е желателно да обсъждате с който и да било персонални въпроси, ваши проблеми или тези на вашите близки и познати.

Водолей

Самодисциплината е доста значима в този момент, най-много при решаването на значими работни задания. Колкото по-малко се разсейвате от дреболии, толкоз по-бързо ще напредвате. Общуването с другарски настроени хора ще е стимулиращо за вас.

Риби

Добър ден за интелектуални занимания от всевъзможен тип: писане на публикации и писма, подготовка на документи, договаряне, проучване, изявление и така нататък Чувствате мощно привличане към представители на противоположния пол.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР