Днес Делегацията на българските социалисти гласува категорично против предложената от

...
Днес Делегацията на българските социалисти гласува категорично против предложената от
Коментари Харесай

Станишев: Гласувахме против предожената от ЕНП резолюция за удължаване на санкциите срещу Русия

" Днес Делегацията на българските социалисти гласоподава изрично срещу препоръчаната от ЕНП резолюция по отношение на положението на политическите връзки сред Европейски Съюз и Русия. В 56 точки Екологичен потенциал изброява 56 смъртни гряха на Русия, само че не предлага нищо ново като решение. За страдание, предлагането на социалистите да бъдат възобновени контактите на парламентарно равнище срещна яростна опозиция от страна на десните. Този метод на " окопаване " не вещае нищо положително както за Европа, по този начин и за България ".

Това съобщи българският евродепутат и водач на ПЕС Сергей Станишев минути след гласуването на резолюцията. В нея Екологичен потенциал приканва държавите-членки в Съвета за продължение и даже за усилване на глобите против Русия и насочва рекомендация за безучастие на Европейски Съюз в нови огромни планове.

 Екологичен потенциал одобри остра антируска резолюция: желае още наказания Виж още Екологичен потенциал одобри остра антируска резолюция: желае още наказания
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР