Днес беше извършен атентат срещу главния прокурор Иван Гешев. Иначе

...
Днес беше извършен атентат срещу главния прокурор Иван Гешев. Иначе
Коментари Харесай

Срамно е това, което каза преди малко Слави Трифонов за атентата срещу Гешев

Днес беше осъществен атентат против основния прокурор Иван Гешев. Иначе казано, беше изработен обществен, показателен и нахален опит за ликвидиране. Още по-отвратителното е, че в колата, дружно с основния прокурор, са пътували жена му и двете му дъщери. Каквото и да се приказва, факт е, че сходен атентат е атентат освен против един човек, а против една от институциите в страната.
Това написа шоументът и водач на „ ИТН “ Слави Трифонов в профила си във фейсбук след опита за нападение на основния прокурор Иван Гешев.
Практически, това е нападение против страната. Всеки може да има лично мнение за професионализма на основния прокурор, само че в човешки проект случилото се е извънредно, чудовищно, брутално закононарушение, написа още Трифонов.
„ Все гордо заявяваме, че сме страна, член на Европейския съюз, само че такива актова слагат въпроса дали въобще сме страна. А какво мислите за реакцията на сътрудниците публицисти? Няколко часа слез атентата, те продължаваха да го назовават “инцидент ”. Инцидент? Инцидент е да се подхлъзнеш и да си обелиш коляното. Това е опит за ликвидиране. Тотална липса на професионализъм в по този начин наречената публицистика. Срамна работа “, написа още Трифонов.
Има два аспекта в този атентат. Първият е публичен, тъй като не е значимо името на основния прокурор и кой е той. Важна е институцията. И втори – чисто човешки, тъй като в случай че този атентат беше съумял, щеше да заличи едно българско семейство.
Бележка на редакцията: Има и трети аспект, скъпи Станиславе. Точно твоите публицистични копои преди 2 години в съглашателство с Българска социалистическа партия и Мутрите на Мая смъкнаха защитата на Иван Гешев и го хвърлиха на кучетата. А твоят Филип Станев се изкряска: „ Голата истина е, че част от депутатите се пробват да запазят това необичайно бюро и този чудноват основен прокурор. Мен ме е позор да заставам с част от вас в пленарната зала. ГЕРБ и Движение за права и свободи, вие сте позор. И в този момент ще изляза отсам “. Слави, срамно е през днешния ден баш ти да приказваш за Гешев!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР