Днес Англия се отказва от маските и отменя почти всички

...
Днес Англия се отказва от маските и отменя почти всички
Коментари Харесай

Във Великобритания свалят маските и отменят ограниченията

Днес Англия се отхвърля от маските и анулира съвсем всички ограничавания, свързани с пандемията - решение, което тормози научната общественост, политиците и доста от жителите. Covid-19 лиши живота на над 128 700 души във Англия, а броят на инфектираните нараства.
 
Обратно преброяване и тържествуване в лондонските нощни клубове, отворени за първи път от 16 месеца.

Вече няма ограничавания какъв брой хора могат да се събират на едно място или да участват на събития. Свобода за едни, терзания за други:
 
" Мисля, че е прекомерно рано за връщане към естествения живот. Случаите към момента нарастват. Не съм въодушевена от мисълта за нощен клуб, тъй като там се събират ужасно доста хора ".

Премиерът Борис Джонсън прикани за нерешителност фона на предизвестията на учените за растеж на новозаразените от 50 000 на ден в този момент до 200 000 по-късно през лятото.

Предпазните маски са целесъобразни на някои места, само че не и наложителни, само че доста хора споделят, че ще не престават да ги носят.
 
" Мисля, че е малко преждевременно. Според мен министър председателят Борис Джонсън е отстъпил под натиска на едрия бизнес. Освен това считам, че най-малко носенето на маски трябваше да остане наложително ".

Над 68% от възрастното население във Англия е изцяло имунизирано и се счита, че хоспитализациите, тежките и смъртните случаи от Covid-19 ще бъдат доста по-малко. Пандемията там лиши живота на 128 хиляди души.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР