Днес, 3 октомври, рожден ден празнува Златан Ибрахимович - един

...
Днес, 3 октомври, рожден ден празнува Златан Ибрахимович - един
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович в 19 факта

Днес, 3 октомври, рожден ден чества Златан Ибрахимович - един от най-запомнящите се футболисти през последните 20 години и цар на " скромните " изявления.
Златан Ибрахимович е цялото му име. Малмьо, Швеция - там е роден през 1981 година Родителите на Златан не са шведи. Баща му е босненец, а майка му хърватка. Развеждат се , когато той е на две години. Хелена Сегер е името на брачната половинка на Златан, от която има две деца. Професионалният си дебют като футболист прави през 1999 година за тима на Малмьо.  Снимка 497268

Татуировка с най-малко 50 имена на хора, умрели от апетит, има Златан Ибрахимович за да притегли вниманието на хората към този проблем. Черен колан по таекуондо има футболистът. Това изяснява някои от най-атрактивните му голове. Регистрира името си като запазена марка през 2003 година Малмьо, Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и ЛА Галакси са тимовете, за които е играл през годините. 5 пъти е печелил приз за Най-добър голмайстор - 2 пъти в Серия А и три пъти в Лига 1. 11 пъти печели премията за Футболист на годината в Швеция. 32 извоювани трофеи с клубните си тимове има извоювани Златан. 46 милиона евро е най-високата му цена, когато е футболист на Барселона, в интервала 2009-2010 година  Снимка 498871

3.5 милиона евро е актуалната цена на футболиста като състезател на Милан. Положителна проба за COVID-19 даде Златан Ибрахимович в края на месец септември. " Коронавирусът имаше куража да ме провокира. Лоша концепция " - е отговорът му на новината. " Аз съм Златан Ибрахимович " (изд. " Атеа ", цена 17,99 лева.) е името на автобиографията му, която издава през 2011 година (през 2013 година излиза на британски и през 2016 година на български език). " Du gamla du fria " е името на песента, в която взима присъединяване като част от рекламна акция на Volvo.
Ето и някои от обичаните ни изявления на Златан Ибрахимович през годините:
" Чувствам се като Бенджамин Бътън (визира героят от кино лентата " Странният случай с Бенджамин Бътън (2008 г.), бел.авт.). Роден съм остарял и ще умра млад, това е несъмнено ", споделя Златан Ибрахимович през 2018 година, когато е показан като футболист на ЛА Галакси. " Това, което Джон Карю може да направи с топката в крайници, аз го мога с портокал. " " Оглеждаме се за апартамент. Ако не намерим подобаващ, несъмнено ще купя хотел. " " Мога да играя на всички 11 позиции, тъй като един добър състезател може да играе на всички места. " " Мисля, че съм като виното. Колкото по-стар ставам, толкоз съм по-добър. " " Не съм те контузил преднамерено и го знаеш. Ако ме обвиниш още веднъж, ще ти счупя и двата крайници и този път ще бъде съзнателно. " " Дойдох тук (ПСЖ) като крал. Тръгвам си като легенда. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР